X. Zευκλής: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που εθελοντικά προσήλθαν σήμερα στα χωριά μας για να εξετάσουν τους ανθρώπους μας, καθώς και σε όλο το ιατρικό προσωπικό των κέντρων υγείας μας”

25 Μαρτίου 2020
13:19

Διπλή γιορτή σήμερα για την Ελλάδα μας. Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η επέτειος της επανάστασης του 1821, όπου οι πρόγονοί μας απέδειξαν ότι μένουν αλύγιστοι, πιστοί στη θρησκεία και τα διαχρονικά ιδανικά μας. Μόνο έτσι κερδίζονται οι μάχες.

Σήμερα, σχεδόν 200 χρόνια μετά, οι μάχες μπορεί να είναι διαφορετικές. Ο εχθρός έχει αλλάξει όψη έγινε αόρατος, ύπουλος και απειλητικός. Όμως και σε αυτόν τον αγώνα υπάρχουν ήρωες, όπως ανέκαθεν. Οι σύγχρονοι ήρωες μας δεν κρατάνε όπλα ούτε ιππευουν άλογα. Είναι οπλισμένοι με επιστημονική γνώση, τόλμη και ανιδιοτελή προσφορά. Είναι οι γιατροί μας. Σε αυτούς στηριζόμαστε για να δώσουμε αυτή τη μάχη, στην οποία απρόσμενα και αιφνιδιαστικα κληθηκαμε να πάρουμε μέρος . Ήδη το Βόιο μετρά τα πρωτα θύματα και δυστυχώς τα περισσότερα σε αναλογία πληθυσμού στη χώρα μας. Η μάχη είναι ακόμη στην αρχή. Οπλισμένοι με υπομονή και κουράγιο, ακούμε τους ιατρούς, τους εμπιστευόμαστε και περιορίζουμε τις κινήσεις μας, ως ελάχιστη συνεισφορά στη νίκη που αργά ή γρήγορα θα ερθει. Και εκείνη τη μέρα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να γιορτάσουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που εθελοντικά προσήλθαν σήμερα στα χωριά μας για να εξετάσουν τους ανθρώπους μας, καθώς και σε όλο το ιατρικό προσωπικό των κέντρων υγείας μας και σε όλους όσους έχουν εμπλακεί αυτές τις μέρες στη διαχείριση της κατάστασης που βιώνουμε. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό του “βοήθεια στο σπίτι”, τους ψυχολόγος, τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους υπαλλήλους του δήμου που μένουν όρθιοι στις επάλξεις.

Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους!

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.