kozan.gr: Εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ από τη Σιάτιστα: “H καραντίνα δεν είναι πανάκεια του προβλήματος που βιώνουμε και θα συνεχίσουμε να βιώνουμε. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που χρησιμοποιείται σε κάποιες από τις περιπτώσεις όταν σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο, εύκολα διαχειρίσιμο, θα χρησιμοποιηθεί ως έκτακτο μέτρο ώστε εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον, για τις επόμενες 14 μέρες, να περιορίσουμε να διασπαρεί πάρα πολύ ο ιός. Κάποια στιγμή τελειώνει η χρήση της (καραντίνας) και ξεκινάει η χρήση των αυστηρών κανόνων υγιεινής και του περιορισμού της διασποράς ο οποίος έρχεται με αυτό που εφαρμόζουμε όλοι μας σε όλη την Ελλάδα” (Bίντεο)

28 Μαρτίου 2020
13:48
Κανένα σχόλιο

 

Στη Σιάτιστα βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τη 13:00 εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ οι οποίοι και συμμετείχαν σε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου έπειτα από αίτημα τοπικών φορέων να επισκεφτούν την περιοχή ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή του Βοΐου (Δραγασιά – Δαμασκηνιά) & την Καστοριά. Όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ: “H καραντίνα δεν είναι πανάκεια του προβλήματος που βιώνουμε και θα συνεχίσουμε να βιώνουμε. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που χρησιμοποιείται σε κάποιες από τις περιπτώσεις όταν σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο, εύκολα διαχειρίσιμο, θα χρησιμοποιηθεί ως έκτακτο μέτρο ώστε εκείνη τη στιγμή τουλάχιστον, για τις επόμενες 14 μέρες, να περιορίσουμε να διασπαρεί πάρα πολύ ο ιός. Κάποια στιγμή τελειώνει η χρήση της (καραντίνας) και ξεκινάει η χρήση των αυστηρών κανόνων υγιεινής και του περιορισμού της διασποράς ο οποίος έρχεται με αυτό που εφαρμόζουμε όλοι μας σε όλη την Ελλάδα”.

Κείμενο Kozan.gr – Βίντεο & Φωτογραφίες Ράδιο Σιάτιστα

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.