Απολύμανση εγκαταστάσεων κι εξοπλισμού της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. – Πρόγραμμα πλύσης κι απολύμανσης πράσινων κάδων όλων των Δήμων Περ. Δυτ. Μακεδονίας

30 Μαρτίου 2020
10:52
Κανένα σχόλιο

 

Η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους της αλλά και τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, εφαρμόζοντας τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού  COVID-19, ολοκλήρωσε την Παρασκευή 27 Μαρτίου τον 1ο κύκλο απολύμανσης των Κεντρικών Εγκαταστάσεων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων, των απορριμματοφόρων και συρμών μεταφόρτωσης καθώς και των κεντρικών γραφείων διοίκησης. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και 2ος κύκλος απολύμανσης των χώρων αλλά και του κινητού εξοπλισμού, που είναι σε λειτουργία.

Κατ’ επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες της Περιφέρειας της Δυτ. Μακεδονίας, έχει εκπονηθεί πρόγραμμα πλύσεων κι απολύμανσης των κάδων αστικών απορριμμάτων (πράσινος κάδος) και στους δεκατρείς (13) Δήμους της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.