Μητσοτάκης προς βουλευτές ΝΔ: Σας καλώ να καταθέσετε το 50% του μισθού σας

30 Μαρτίου 2020
14:15

Να καταθέσουν τον μισό μισθό τους στο ειδικό ταμείο για τον κορονοϊό, καλεί τους βουλευτές της ΝΔ και τους υπουργούς του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ποιος ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε.

Με μια ανάρτηση στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καλεί τους βουλευτές της ΝΔ αλλά και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησης να καταθέσουν το 50% του μισθού τους ζητώντας έτσι να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Γράφει ο πρωθυπουργός: «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Πρώτος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα Μητσοτάκη ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΠΗΓΗ NEWSIT

18 σχόλια

    • Στα νοσοκομεία δεν έχουμε μάσκες…σε όλες τις χώρες γίνεται ΕΠΙΤΑΞΗ των ΜΕΘ των ιδιωτικών νοσοκομείων..ενώ εδώ γίνεται ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ στο διπλάσιο της αξίας τους…τρομερές ενέργειες από τον ηγέτη έχεις δίκαιο….μπεεεεε!!!

      • Σκέφτομαι πως θα είμασταν με την λογική “ανοιχτά σύνορα σε όλους” με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν θέλω να το σκέφτομαι..

        • Τι σκεφτεσαι; ειχαμε επι συριζα 5.000 προσφυγες κ επι Κουλη 25.000! Γεμισε ολη την Ελλαδα δομες κ εντελως τυχαια την ιδια μερα εξαφανιστηκαν απ τον Εβρο.

  • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. Ο ΛΟΓΟΣ; ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ 2.200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΖΕΙΣ
    ΜΕ ΤΑ 800 ΔΕΝ ΖΕΙΣ . ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ 600 ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΖΕΙΣ

    • Μας δουλεύει ψιλό γαζί τότε. Νομίζει ότι ο κόσμος με τον κατώτατο περνάει καλά; Ότι τρώει παντεσπάνι;

  • Μέχρι σημερα ο Μητσοτάκης δείχνει ωριμότητα και πολιτικό τσαμπουκά εάν η χώρα τα καταφέρει σίγουρα αυτο θα του πιστωθεί στα υπέρ του κάνοντας τον κυρίαρχο της πολιτικής

    • Οκ καταλάβαμε. Πρώτα υπέκυψε στην αντιπολίτευση για τις εκκλησίες που δεν τολμούσε να κλείσει επί δέκα μέρες, οι Τούρκοι έφτασαν σε πρωτοφανή σημεία τσαμπούκα, με το 1/10 των μεταναστευτικών εισροών μπουκωσε το σύστημα, ετοιμάζετε το νέο μεγάλο κόψιμο μισθών , το παίζει καλός μπάτσος με κακό τον Άδωνι και τον Βρούτσης….καταλαβαμε

  • Σας καλω να
    Καταθεσετε το 50%
    Του μισθου σας.
    Ετσι ωστε να μπορω
    Μετα να κοψω τους
    Μισθους ολων 50%
    Οπως το ειπε
    Ο βρουτσης.

  • Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανένα αλλά η Ελλάδα σε ό,τι έχει σχέσει με τα μέτρα που πήρε στον χρόνο που τα πήρε αποτελεί ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΥΠΟ

    • Αφήστε τα ελληνικά κανάλια που μας πλασάρουν ότι θέλουν και κοιτάξτε λίγο στον κόσμο τι γίνεται… Ναι, ευτυχώς η Ελλάδα αυτή την στιγμή καταγράφει μία ομαλή πορεία κρουσμάτων , αλλά αυτό αγαπητέ/αγαπητή δεν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.. Αν κοίταζες και άλλες χώρες με αντίστοιχο πληθυσμό, θα έβλεπες ακόμη και χαμηλότερα ποσοστά θνητότητας και κρουσμάτων.. Δεν έχουμε μπει σε μία κούρσα σύγκρισης με άλλες χώρες, οι οποίες για πολλούς και διάφορους λόγους δοκιμάζονται σκληρά, σε αυτές τις χώρες οφείλουμε να σταθούμε και να είμαστε ευγνώμονες που μας έδειξαν τον σωστό μέχρι τώρα δρόμο. Τέλος, κοιτάξτε λίγο τι γίνεται στα νοσοκομεία μας, που όλη την ημέρα το προσωπικό μιλάει για τεράστιες ελλείψεις που απειλούν την υγεία των ίδιων αλλά και των ασθενών και προετοιμαστείτε για το τι θα γίνει μετά…

      • 90 νεκροί από την κοινή γρίπη από την αρχή της χρονιάς. Κανονικοτητα
        4000 προσλήψεις Στην υγειά ακυρώθηκαν. Διπλάσιες οι αμοιβές των ιδιωτικών νοσοκομείων αντί να επιταχύνουν όπως στην Ιρλανδία. Αριατεια

  • Μας κοροιδευει γιατι σε λιγο θα κοψει απο ολους. Πριν λιγο τους εδωσε αναδρομικα 10.000 ε πανω απο 500 ευρω δεν θα τους παρει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.