Στάθης Κωνσταντινίδης: “Τα αποτελέσματα της χθεσινής επίσκεψης του υφυπουργού κ. Χαρδαλιά στη Νεάπολη Κοζάνης άρχισαν αμέσως να φαίνονται”

30 Μαρτίου 2020
18:25

 

Τα αποτελέσματα της χθεσινής επίσκεψης του υφυπουργού κ. Χαρδαλιά στη Νεάπολη Κοζάνης άρχισαν αμέσως να φαίνονται. Η επιμονή μας για την αναστολή της λειτουργίας της Μονάδας 5 στην Πτολεμαΐδα, ενόψει των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στο Ν. Κοζάνης και προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού στους εκατοντάδες εργαζόμενους στο εργοτάξιο αυτής, έγινε αποδεκτή και ήδη ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υφυπουργό, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση.

11 σχόλια

  • Οπως πάντα ήσουν κ είσαι παρών….
    Απο την πρωτη στιγμή ακουσες τους φόβους μας στην μονάδα.Σε ευχαριστουμε

    • Σε ευχαριστουμε
      Γιατί τον ευχαριστείς άνθρωπε μου;
      Τόση υποτέλεια πια δεν νομίζω να υπάρχει στις μέρες μας εκτός αν είσαι αυλοκόλακας

  • MΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

  • ΕΛΑΧΙΣΤΕ ήταν παρών τότε που το κόμμα σου ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεφε την ΕΛΛΑΔΑ. Τότε που οι άλλοι δεν υπήρχαν πουθενά αυτός ήταν παντού. Και έτσι κάνει και τώρα. Υποτιμάς τον Στάθη όπως υποτιμουσατε τον Μητσοτάκη. Αλλά φαίνεται ότι δεν ακούτε τον κόσμο. Η ΝΔ θα δώσει στον καθένα αυτό που δικαιούται. Σε εσένα δηλαδή ΕΛΑΧΙΣΤΑ

  • Στο διαγωνισμό γλειψίματος της κυβέρνησης, ανάμεσα σε Κων/νίδη και Παπαδόπουλο, μόνος χαμένος είναι ο ψηφοφόρος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.