Το Μουσείο παραμένει κλειστό, ωστόσο μπορούμε να το επισκεφθούμε μέσα από το διαδίκτυο! Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ανακαλύψετε τα ευρήματα του Μουσείου μέσα από τη σελίδα του (https://www.mouseioaianis.gr/), να εμπνευστείτε από αυτά και να ζωγραφίσετε (με ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, δαχτυλομπογιές, τέμπερες), να φτιάξετε με πλαστελίνη ή με την τεχνική του κολάζ αυτό που σας εντυπωσίασε περισσότερο! Μπορείτε αν θέλετε να το τοποθετήσετε μέσα στο χώρο του στην Αρχαιότητα, όπως εσείς το φαντάζεστε! Αν προτιμάτε, μπορείτε να ζωγραφίσετε μια ανασκαφή, όπως εσείς την φαντάζεστε, ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα σας έχει δημιουργηθεί από την επίσκεψή σας στο Μουσείο!
Φωτογραφίστε το έργο σας και στείλτε τη φωτογραφία σε εμάς! Με τη λήξη αυτής της περιπέτειας, που δεν επέτρεψε την υλοποίηση των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, τα έργα σας θα εκτεθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουμε για εσάς, όπου θα μπορείτε να τα θαυμάσετε!
Επικοινωνία:
Σάσα Ελευθεριάδου, Αρχαιολόγος: [email protected], τηλ. 6970239178.
Επίσης, στο mail της Εφορείας: [email protected], υπόψη κας Σάσας Ελευθεριάδου ή Αρετής Χονδρογιάννη – Μετόκη, και τηλεφωνικά στα: 24610/98800 – 801 (εσωτ. 0, Γραμματεία).