kozan.gr: Δημαρχείο Κοζάνης: Πολιτικός γάμος στην εποχή του κορωνοϊού

8 Απριλίου 2020
14:44

 

Πολιτικός γάμος πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στο Δημαρχείο Κοζάνης. Όπως έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λ. Μαλούτας: “Γάμος στην εποχή του κορωνοϊού! Η ζωή συνεχίζεται πάντα με τις απαραίτητες προφυλάξεις. Κατά τα άλλα μένουμε σπίτι”.

4 σχόλια

  • Να ζήσουν τα παιδία .
    Δήμαρχε η ζωή δεν σταματά και καλά κάνεις και σχόλησε με γάμους . Άλλα για το νοσοκομείο που οι δημότες θέλουν νέο , σύγχρονο και εσύ δεν μπορείς γιατί είσαι απλά ένας δήμαρχος δεν θα βγάλεις καμιά ανακοίνωση ? Τα πράγματα είναι απλά θα πεις ότι λεφτά δεν υπάρχουν . Μην μου στενοχωριέσαι δήμαρχε δεν σε εξέλεξαν για να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα . Απλά και ξεκούραστα , αναγκάστηκε η τηλεθέρμανση να κάψει πετρέλαιο άξιας 700,000 ευρώ το λογαριασμό στους δημότες . Χρειάζεται νέο νοσοκομείο η Κοζάνη . Απλά και ξεκούραστα , δεν υπάρχουν λεφτά ( αλλά μην πεις στους δημότες να πληρώσουν για νέο νοσοκομείο γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμφωνήσουν και να βάλεις μπελά στο κεφάλι σου , είναι πολύ μεγάλο έργο και θα χάσεις την ηρεμία σου

  • Η αλήθεια είναι ότι έργα μπορούν να παράξουν άνθρωποι με ενέργεια με διάθεση να προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο. Εγώ δεν θα κρίνω τον δήμαρχο από τις πράξεις του θα κριθεί. Εγώ θα έλεγα να ανεβάσει απλά λίγο την ταχύτητα και να μην επαναπαύονται στο δημοτικό συμβούλιο όπως έτρεχαν προεκλογικά καλό είναι να τρέχω και τώρα το ίδιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.