Άναψαν μια φωτιά για να ζεστάνουν τον κόσμο η Φωτεινή Δάρρα και ο Γιώργος Παπαχριστούδης με τη διαδικτυακή συναυλία τους για καλό σκοπό και συνεχίζουν!

Αυτή την Κυριακή στις 22:00 (για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης)

Συγκινητική ήταν η προσφορά του κόσμου στο Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς, έπειτα από το κάλεσμα της Φωτεινής Δάρρα στην διαδικτυακή συναυλία της στην επίσημη σελίδα της στο fb την περασμένη Κυριακή το βράδυ. Η Φωτεινή, έχοντας στο πλάι της τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, δίνει ραντεβού με το κοινό της την ερχόμενη Κυριακή στις 22:00 το βράδυ ξανά για έναν καινούργιο σκοπό. Την ενίσχυση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης που είναι μία ακόμα περιοχή της Ελλάδας που πλήτετται σοβαρά αυτό τον καιρό.

Η ίδια λέει:

Πήραμε μια πρωτοβουλία που είχε εντυπωσιακή ανταπόκριση από τον κόσμο. Κάναμε μια ολόκληρη διαδικτυακή συναυλία από την επίσημη σελίδα μου στο fb για την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και την ενίσχυση όλων αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, των γιατρών και νοσηλευτών. Ξεκινήσαμε προτρέποντας τον κόσμο να βοηθήσει το Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς. Σκέφθηκα πως έστω και ένα ευρώ να έδιναν κάποιοι από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας, αυτή θα ήταν μια σημαντική βοήθεια. Έτσι και έγινε! Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τις 160.000 προβολές. ΟΙ πολλοί καταφέραμε να ενωθούμε και να κάνουμε το λίγο πολύ!  Στο τέλος της συναυλίας υποσχεθηκαμε στον κόσμο “Στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε” την επόμενη Κυριακή για έναν καινούργιο σκοπό. Την ενίσχυση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για την αγορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού. Για τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για το δικό μας παρόν και για το αύριο των παιδιών μας…

Παράλληλα, στα πλαίσια των προσπαθειών μας τραγουδήσαμε το  «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» με παιδιά από τη χορωδία Σπύρου Λάμπρου που τραγούδησαν από το σπίτι, δίνοντας και αυτά ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας με τις φωνούλες τους.

Προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο όλων των ανθρώπων που μένουν στο σπίτι. Όλων μας…Θα συνεχίσω να δίνω διαδικτυακές συναυλίες ,για όσο κρατήσει αυτή η κατάσταση, κάθε εβδομάδα για ένα καινούργιο σκοπό. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα για όλους μας αυτή η δοκιμασία”,

Ο λογαριασμός για τις απευθείας καταθέσεις στο Νοσοκομείο της Κοζάνης θα δοθεί από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο fb αυτή την Κυριακή στις 22:00 το βράδυ όπου θα μας τραγουδήσει ξανά, ενώνοντας τη φωνή της με τις δικές μας μέσα από το σπίτι της.

Επίσημη σελίδα Φωτεινής Δάρρα στο fb: https://www.facebook.com/foteinidarra/?ref=bookmarks

Παρακολουθείστε τη συναυλία της προηγούμενης Κυριακής στο fb:

https://www.facebook.com/foteinidarra/?ref=bookmarks

Δείτε το τραγούδι με τα παιδιά της χορωδίας Σπύρου Λάμπρου στο youtube:

https://youtu.be/lU3a2SXJUdU