Δήμος Γρεβενών: “Ευεργετικές διατάξεις για επιχειρήσεις – επαγγελματίες λόγω COVID-19 – διευκρινίσεις από την ΚΕΔΕ”

13 Απριλίου 2020
13:33
Κανένα σχόλιο

 

Σε συνέχεια του από 02-4-2020 Δελτίου Τύπου του Δήμου Γρεβενών με θέμα “Εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για Επιχειρήσεις – Επαγγελματίες λόγω του COVID – 19” (πατήστε εδώ) γνωστοποιούμε σε όλους και την σχετική από 11-4-2020 επιστολή (επισυνάπτεται) του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)κ. Δημήτρη Παπαστεργίου προς όλους τους Δημάρχους της Χώρας, στην οποία κλείνοντας χαρακτηριστικά αναφέρει :

…, δεδομένου ότι το χρονικό διάστημα που θα αφορά στις όποιες μειώσεις ή / και απαλλαγές δεν είναι γνωστό, συνίσταται η καθυστέρηση λήψης σχετικών αποφάσεων, για να αποφευχθεί η διαδικασία επικαιροποίησης τους.”

Παρά το κρίσιμο των ημερών, δυστυχώς αναγκαζόμαστε να επαναλάβουμε ότι η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στις εξελίξεις, κοντά στις ανάγκες των δημοτών και ιδιαίτερα των επαγγελματιών που πλήττονται περισσότερο από όλους αυτό το εξαιρετικά δύσκολο χρονικό διάστημα γεγονός που αποδεικνύεται όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Παρά τις εξηγήσεις και τη σχετική αλληλογραφία κάποιοι επιμένουν στο ίδιο μοτίβο μη κατανοώντας ότι μπορεί να δημιουργούν περισσότερο σύγχυση αντί για λύσεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συμπεριφορά τους οφείλεται στην ειλικρινή αγωνία τους και όχι στην ανάγκη για αντιπολίτευση που δεν αρμόζει στις μέρες που ζούμε.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.