Σχεδόν έτοιμος ο πλευρικός σταθμός διοδίων στον κόμβο Μπάρα Σιάτιστας (Βίντεο)

18 Απριλίου 2020
10:24

 

Σχεδόν έτοιμος ο πλευρικός σταθμός διοδίων στον κόμβο Μπάρα Σιάτιστας.

Βίντεο ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 95,7

19 σχόλια

  • Θέλω να ξαναδώ τη φωτογραφία του Παπαδόπουλου του βουλευτού. με τον Καραμανλή του υπουργού……θυμάστε τι ελεγε

  • Έλα τώρα σταματήστε την πλάκα. H φωτό είναι fake.
    Απο αλλου ειναι.
    Αφού οι Βολευτες μας είπανε ότι κατόπιν ενεργειών τους σταματήσανε οι εργασίες και δεν πρόκειται να τοποθετηθούν διόδια.
    Εμείς πιστεύουμε Βολευτες μας.

  • Οφθαλμαπάτη είναι καλοί μου συνάνθρωποι. Οι τεσσεράμισι ντελάληδες, της κυβέρνησης στην περιοχή, επιμένουν διόδια δεν θα γίνουν τέρμα και τελείωσε.
    Καλήν αποκριά

  • Μα τι να σας κάνει και αυτός;;; Τώρα δεν προκάμει πρέπει να ευχαριστήσει για τις δωρεές και να βγεί και καμιά φωτογραφία. Όσο για το διόδια καλορίζικα!!!!! Τελικά οι μάσκες έπεσαν……

  • Πολιτική πυραμίδα οι διαταγές της εξουσίας στο πόπολο.
    Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω…
    Πλερώστε τώρα να σας φύγουν οι αυταπάτες…

  • Άχ το ευχαριστήθηκα, δώσε πόνο οικονομικό στον Έλληνα ραγιά, για να μάθει να αγωνίζεται και να μάθει να ψηφίζει. Από τον καναπέ δεν κερδίζεις κανέναν αγώνα.

  • ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ( ΜΕΛΕΤΕΣ,ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ Κ.Τ.Λ.), ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ,ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ.

    • Τότε ρε ξερόλα γιατί πήραν σβάρνα τα κανάλια και κάνανε δηλώσεις ότι κατόπιν ενεργειών τους τα σταματήσανε.
      Άντε στο μακάριο ύπνο σου.

    • Το έργο υπογράφηκε από την κυβέρνηση προ του ΣΥΡΙΖΑ…Για ψάξε λίγο καλύτερα και μην διαβάζεις πολύ “Πρώτο Θεμα” και “Τα νέα”

  • Ποια διαφορά στην πολιτική έχουν τα δυο κόμματα το ενα υπογράφει το άλλο εκτελεί. Το ίδιο και με τα σκόπια δεν έγινε το ενα υπόγραψε το άλλο τους καλοδέχτηκε,βέβαια υπάρχουν υποτιθέμενες διαφορές αυτές είναι για εμάς τα γίδια που τους ψηφίζουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.