Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας «Μποδοσάκειο»: “Tις δύο τελευταίες ημέρες, έξι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι νόσησαν από τον ιό covid-19 και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μας, εξήλθαν και είναι πλέον υγιείς. Ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν τα 60 έτη. Η νοσηλεία τους κατά μέσο όρο διήρκησε 23 ημέρες”

30 Απριλίου 2020
14:24

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι τις δύο τελευταίες ημέρες, έξι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι νόσησαν από τον ιό covid-19 και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μας, εξήλθαν και είναι πλέον υγιείς. Ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν τα 60 έτη. Η νοσηλεία τους κατά μέσο όρο διήρκησε 23 ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Το σύνολο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των υπολοίπων εργαζομένων με στοχευμένες και άκοπες προσπάθειες κατάφερε να δώσει τη δυνατότητα να βρίσκονται οι συνάνθρωποί μας και πάλι δίπλα στις οικογένειές τους.

Σε όλους αυτούς τους πολίτες που νοσηλευτήκαν από την Εορδαία αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ως νοσοκομείο αναφοράς για το covid-19, θέλουμε να στείλουμε μήνυμα αισιοδοξίας και να υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για την αντιμετώπιση του ιού και των ιδιαιτεροτήτων που έχει δημιουργήσει

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

5 σχόλια

  • Τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη λεει ο λαος μας μεσω του ποιητη. Καποιος ομως πρεπει να λεει και κατι παραπανω.Για οτι επιτευχθηκε την κυρια ευθυνη την ειχε ο Κωστας ο Δολιανητης αυτον που το κατεστημενο του τοπου μας και κυριως το ιατρικο τον ξερασε και φευγη σε αλλο νοσοκομειο.Αυτην ειναι η καταντια μας!!

    • Ευτυχώς κάποιος εμφάνισε το πρόβλημα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Δήμος Εορδαίας θα έκανε πολλές ενέργειες για να μην φύγει ο κ. Δολιανήτης, πιο απλά θα χαλούσε τον κόσμο. Αναμένουμε το αποτέλεσμα.

    • Συγχαρητήρια γιατρέ για τις πράξεις σας για το θάρρος και την παρρησία του λόγου σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.