Ο Γ. Καραβασίλης, απαντά στην κριτική του Γ. Δίκα, ότι το κλείσιμο της λαϊκής αγοράς Πτολεμαίδας ήταν πανελλαδικό ρεζίλεμα: “Πιαστήκαμε απ’ αυτό το γεγονός για να καταδικάσουμε το Δήμο Εορδαίας, γιατί μπήκε στο μάτι του κυκλώνα, γιατί αυτός ο Δήμος έχει μια αποτελεσματικότητα. Να μη σας πω ότι αυτό – το κλείσιμο της λαϊκής – ήταν και μια εκδικητικότητα απέναντι στις αποφάσεις μας για να κλείσουμε την 5η μονάδα” – Aπαντώντας στην κριτική της Α. Τερζοπούλου, σημειώνει: “Μην ψάχνουμε ψύλλους στ’ άχυρα». Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά μη γράφουμε για να υπάρχουμε” – Ποια είναι πλέον η σχέση – συνεργασία των Δήμων της Δ. Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη στο θέμα της μεταλιγνιτικής περιόδου (Ηχητικό)

30 Απριλίου 2020
14:18

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» Γ. Καραβασίλης, μιλώντας σήμερα Πέμπτη 30/4, στο kozan.gr, απάντησε, ως εκπρόσωπος της συνεργαζόμενης παράταξης με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Εορδαίας, στην κριτική (δείτε εδώ) του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Δίκα , ο οποίος, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε πανελλαδικό ρεζίλεμα το κλείσιμο της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας κι ότι η συγγνώμη που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Εορδαίας ήταν, κατά την άποψή του, συγκάλυψη πολιτικής ανικανότητας. Όπως ανέφερε ο κ. Καραβασίλης: “Πιαστήκαμε απ’ αυτό το γεγονός για να καταδικάσουμε το Δήμο Εορδαίας, γιατί μπήκε στο μάτι του κυκλώνα, γιατί αυτός ο Δήμος έχει μια αποτελεσματικότητα. Να μη σας πω ότι αυτό – το κλείσιμο της λαϊκής – ήταν και μια εκδικητικότητα απέναντι στις αποφάσεις μας για να κλείσουμε την 5η μονάδα”, κατέληξε ο κ. Καραβασίλης, φωτογραφίζοντας, ως υπαίτια, την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας, πως, σε άλλους δήμους, σε ό,τι αφορά την τήρηση των μέτρων, γινόντουσαν πολύ χειρότερα πράγματα.

O κ. Καραβασίλης απάντησε και στην κριτική που ασκεί η επί κεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργούμε Μαζί”, Α. Τερζοπούλου, η οποία, σε ανακοίνωσή της (δείτε εδώ), κάνει λόγο για ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις απαλλαγές. σε πληγείσες επιχειρήσεις και πολίτες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στις όποιες θα έπρεπε να προχωρήσει (η Δημοτική Αρχή). Μην ψάχνουμε ψύλλους στ’ άχυρα». Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά μη γράφουμε για να υπάρχουμε”, σημείωσε, μεταξύ άλλων, απαντώντας, ο κ. Καραβασίλης.

Τέλος ως μέλος της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας, ο κ. Καραβασίλης περιέγραψε και ποια είναι πλέον η σχέση – συνεργασία των Δήμων Δ. Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη στο θέμα της μεταλιγνιτικής περιόδου, μια σχέση στην οποία ο ίδιος είχε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν, επικρίνοντας τη στάση του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.