Γιάννης Δίκας: “Πρόσφατα βιώσαμε το πανελλαδικό ρεζίλεμα του Δήμου μας , να μας κλείσουν την Λαϊκή Αγορά και ο Δήμαρχος κ. Πλακεντάς και ο ΑντιΔήμαρχος κ. Ορφανίδης ζήτησαν ένα συγγνώμη – Απο τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη συγκαλύπτονται στην πολιτική η ανικανότητα και ένοχες πράξεις…”

29 Απριλίου 2020
19:59

Τα κατωτέρω επίκαιρα ερωτήματα ετέθησαν από τον κ. Δικα Γιάννη Δημοτικό συμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτ. Συμβουλίου Εορδαίας αλλά δεν συζητήθηκαν και δεν απαντήθηκαν, παραπέμφθηκαν σε μεταγενέστερη συζήτηση.

1.Τι ενέργειες κάνει ,προκειμένου η σύμπραξη στην δημοτική αρχή ΠΛΑΚΕΝΤΑ –ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ να διεκδικήσει από την Κυβέρνηση επενδύσεις για την περιοχή μας, προκειμένου ν ανακάμψει η τοπική μας κοινωνία , στην οποία τα εισοδήματα των συμπολιτών μας συρρικνώνονται σημαντικά ;. ΄Τι προτείνει, τι μελέτες έχουν δρομολογηθεί , προκειμένου να εκταμιευτούν χρήματα απο το Ταμείο Δίκαιης μετάβασης ή απο άλλα Ταμεία ;

2.Βλέπουμε –ακούμε καθημερινά να κατασπαράσσονται συμπολίτες μας από αδέσποτα, ο Δήμος μας δαπανά σημαντικά ποσά και σ αυτό συναινεί ρητά και απερίφραστα η δημοτική μας παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, γιατι θέλουν να δείχνουν αυτοί που ανέλαβαν το ζήτημα ότι ελέγχουν την κατάσταση , εμείς όμως καθημερινά συναντάμε τρομαγμένους και φοβισμένους συμπολίτες μας στους δρόμους ή στα νοσοκομεία , κυνηγημένους και δαγκωμένους από αγέλες σκύλων. Η κατάσταση των ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ τείνει να γίνει Β’ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ. Τι θα κάνετε επιτέλους γι αυτό το ζητημα?

3.Πρόσφατα βιώσαμε το πανελλαδικό ρεζίλεμα του Δήμου μας , να μας κλείσουν την Λαϊκή Αγορά και ο Δήμαρχος κ.Πλακεντάς και ο ΑντιΔήμαρχος κ.Ορφανίδης ζητήσαν ένα συγγνώμη (Απο τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη συγκαλύπτονται στην πολιτική η ανικανότητα και ένοχες πράξεις…)Απ ό,τι φαίνεται αυτή είναι προσφιλής τακτική του Δημαρχου και γίνεται κατ επανάληψη . Πάντως το κλείσιμο της λαικής Αγοράς ειχε πολύ δυσμενείς συνέπειες στους συνεπείς εκθέτες και παραγωγούς συμπολίτες μας και το αγοραστικό κοινό της περιοχής μας, πέστε μας τι κάνατε, τι μέτρα πήρατε ;

O EΡΩΤΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΚΑΣ

9 σχόλια

  • ΤΑ “ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ” ΠΡΟΣΦΑΤΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ” ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ,ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ),ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ,ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΙΑ…

    • Ελάχιστε / Ελάχιστη ότι τέλος πάντων είσαι, έχεις ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην βελτίωση της ανθρώπινης κοινωνίας όπου υποτίθεται ότι ζεις καθώς και στην βελτίωση του ανθρώπινου είδους γενικά. Εάν θέλεις να ανήκεις σε μια κοινωνία των σκύλων και να αποτελείς έναν ξακουστό σκυλοβοσκό στην ιστορία, μπορείς να το κάνεις ελεύθερα αλλά μακριά από την πόλη και χωρίς να δημιουργείς πρόβλημα ασφάλειας και υγιεινής σε μικρά παιδιά, γέροντες και γυναίκες. Κανένας δεν θέλει πλέον να ακούει την γνώμη σας η οποία είναι εντελώς επιζήμια για την κοινωνία. Σε προκαλώ να ξεκινήσεις να παίρνεις τα λαγκάδια για την δημιουργία ενός οράματος που φαίνεται ότι έχεις, καθώς εμείς οι υπόλοιποι δεν το κουνάμε ρούπι.

  • Κέ Δικα μπράβο σας , επιτέλους ν ακούγονται αληθειες, μακάρι να εκλέγονταν εσείς, ξέρετε από δουλειά όλοι στον συνδυασμό σας.

  • Τσομπανόσκυλα πλησίον του 9ου νηπιαγωγείου και 11ου δημοτικού παραμένουν ως έχουν, από το σημείο διέρχονται καθημερινά παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και ρωτάω: είναι αντίθετο με την νομοθεσία αυτή η επανένταξη των ζώων και ειδικά τέτοιου μεγέθους δίπλα από σχολεία. Προτίθεστε να κάνετε κάτι ή θα πρέπει να κοινοποιήσουμε καταγγελίες σε εισαγγελείς και αρμόδιους φορείς δημοσίου ελέγχου; Σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των δημοτών του δήμου Εορδαίας ή οι δημόσιες σχέσεις με 5-10 σκυλόφιλες της πόλης; Θα θέλατε να μας αναφέρετε την συνολική δαπάνη που ξοδεύει ο δήμος Εορδαίας για τα αδέσποτα; Νομίζω επιθυμείτε την πλήρη διαφάνεια, έτσι δείξατε μέχρι σήμερα και σας τιμάει αυτό. Κάντε το λοιπόν και για τα αδέσποτα.

  • τόσο δύσκολο ήταν κύριε πλακεντά,να στείλετε την δημοτική να τακτοποιήσει 5 πάγκους;.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.