Το Open στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας (Βίντεο)

8 Μαΐου 2020
15:22

Το Open και ο Χρήστος Νικολαΐδης, επισκέφτηκαν το μικρότερο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην χώρα, το οποίο, αν και περιφερειακό, κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις. Ο λόγος για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και τους γιατρούς και νοσηλευτές, “φύλακες άγγελους” των ασθενών με κορωνοϊό.

 

8 σχόλια

  • Οτι και να πουμε ειναι λιγο μπροστα στην προσφορα σας.Απλα δεχτειτε ολοι σας ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Η Παναγια “Εγγυητρια” να εγγυαται παντου και παντοτε την υγεια σας.Κ.Κ.Κοζανη.

  • Συγχαρητήρια σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου και ιδιαίτερα στον άνθρωπο και γιατρό κ. Δολιανίτη Κων/νο

  • Συγχαρητήρια στον ιατρό διδάκτωρ καρδιολογίας και εντατικολογο Ιωάννη Βεντουλη αλλά και σε όλο το προσωπικό της ΜΕΘ του Μποδοσάκειου.

    • Αξίζει και στη δυτική Μακεδονία και στις δυνατότητες αυτού του νοσοκομείου αυτή η προοπτική.

  • ΠΑΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.