Σχόλιο & βίντεο αναγνώστριας: Συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους

11 Μαΐου 2020
07:23

Μια εργασιακή ομάδα που πρωταγωνίστησε και συνεχίζει να ειναι στην πρώτη γραμμή την περίοδο της πανδημίας  είναι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας. Αξίζουν και σε αυτούς του ανθρώπους πολλά συγχαρητήρια. Το βίντεο είναι από τις 3 το πρωί ξημερώματα Δευτέρας με το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης του Δήμου Κοζάνης να καθαρίζει τους δρόμους της πόλης.

 

8 σχόλια

    • Αντί να τους συγχαρεις, αναρωτιέσαι τι έπρεπε να κάνουν; Είδες πολλές φορές στις 3 το βράδυ φορτηγό του Δήμου να καθαρίζει τους δρόμους; Είδες πολλές φορές ανθρώπους να μένουν ξύπνιοι τέτοια ώρα και να δουλεύουν για το καλό των υπολοίπων; Εσύ δουλεύεις τέτοια ώρα ή κοιμάσαι; Μόνο αυτοί και η αστυνομία ξάγρυπνουν για το κοινό καλό,αλλα δεν άκουσαν ποτέ ευχαριστώ από κανέναν. Γιατί είμαστε κομπλεξικοί, γι’ αυτό. Γιατί μόνο εμείς θέλουμε να ακούμε ευχαριστώ, κανένας άλλος. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Το διαίρει και βασίλευε εφαρμοζεται πολύ εύκολα στους Ελληνες, δε θέλει πολλή προσπάθεια.

      • Ευχαριστώ για την απάντηση στον ανωνυμο κακεντρεχη!Έτσι σκεφτηκσ κι εγω!Δεν είναι εύκολη δουλεια!

  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΩ ΠΩ ΜΥΡΩΔΙΑ ,,ΠΕΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

    • ένα ευχαριστώ δεν αρκεί,
      όταν την ώρα που διοικητικοί υπάλληλοι λόγω πανδημίας, παίρνουν έκτακτο επίδομα(επειδή ανήκουν σε υπουργείο που θέλει τις ψήφους τους),
      οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, χωρίς καμία αναστολή εργασιών μας ξεβρωμίζουν και φροντίζουν για τη δημόσια υγεία(με κίνδυνο της δικής τους) δεν απολαμβάνουν ούτε κοινωνικής καταξίωσης, ούτε αναγνώρισης των προσπαθειών τους αμοιβόμενοι και αυτοί εκτάκτως.
      μέσα από το παραμύθιασμα των ΜΜΑ(μέσων μαζικής αποβλάκωσης) καταλάβαμε ότι η πανδημία είναι επικίνδυνη για τους έχοντες και οι υπόλοιποι απλά δουλέψτε με φιλότιμο-τίποτα παραπάνω- για να σας βρίζουν και ολημερίς.

  • Σημερα πηγα κουρευτηκα. Ενα μεγαλο ευχαριστω για τον κουρεα που μου κλεισε ραντβου 2 το μεσημερι ενω αλλοθ τρωνε με τις οικογενειες τους στα σπιτια τους και αυτος με αυτοθυσια εκατσε να με κοουρεψει

  • Συγχαρητήρια και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που εργάζονται στην καθαριότητα. Όσο για κάποιους που θεωρούν ότι απλώς είναι η δουλειά τους έχω να πω ναι είναι η δουλειά τους “αν έχεις τα κότσια ” άσε το καφεδάκι σου και δούλεψε και συ για μία μέρα μόνο σε αυτή την δουλειά. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.