ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Πασχαλινό Παζάρι 2017- Από το Σάββατο 01 Απριλίου

30 Μαρτίου 2017
10:41
Κανένα σχόλιο

Καλούμε τις νονές, τους νονούς και όλους εσάς να έρθετε να κάνετε τα πασχαλινά σας και όχι μόνο, ψώνια από το Πασχαλινό Παζάρι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.

Στο παζάρι μας θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα διακοσμητικά, κατασκευές, δώρα και πολλά άλλα είδη που κατασκεύασαν με μεράκι και δημιουργικότητα τα παιδιά και οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου μας.

Όλες οι κατασκευές θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Ελεύθερου Σχολείου και των υπολοίπων δράσεων που αναπτύσσει η ΑΡΣΙΣ στην Κοζάνη.

Παράλληλα, όποιες/όποιοι επιθυμείτε και μέχρι και τις ημέρες του παζαριού, μπορείτε να μας φέρνετε μικροαντικείμενα και διάφορα διακοσμητικά που δεν σας είναι άλλο χρήσιμα, για να στηρίξετε και με έναν επιπλέον τρόπο το παζάρι μας.

Το πρόγραμμα του Πασχαλινού Παζαριού έχει ως εξής:

Από το Σάββατο 01 Απριλίου έως την Κυριακή 02 Απριλίου, 10:00 έως 22:00

Το Πασχαλινό Παζάρι θα βρίσκεται στον ιδιαίτερα όμορφο και φιλόξενο χώρο της ΔΙΔΩ, Παιδί και Πολυχώρος

Από Παρασκευή 07 Απριλίου έως Κυριακή 09 Απριλίου, 10:00 έως 22:00

Το Πασχαλινό Παζάρι θα βρίσκεται στο δικό του σπίτι, στο σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης

Τη Δευτέρα 10 Απριλίου, 17:00 έως 21:00

Το Πασχαλινό Παζάρι φιλοξενείται από τον Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σύλλογο Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Αιανής

Την Τρίτη 11 Απριλίου, 17:00 έως 21:00

Το Πασχαλινό Παζάρι φιλοξενείται από τον Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σύλλογο Καισαρειάς «ΤΑ 7 ΠΛΑΤΑΝΙΑ», στο Πνευματικό Κέντρο Καισαρειάς

Σας περιμένουμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.