Δήμος Γρεβενών: Υποβολή αιτήσεων χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα

22 Μαΐου 2020
12:05
Κανένα σχόλιο

Υποβολή αιτήσεων χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα

Από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης- Γραφείο Αδειοδοτήσεων & Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Γρεβενών, ανακοινώνεται ότι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων για το οικον.έτος 2020 μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους από σήμερα 22-05-2020 και μέχρι 29-05-2020 στο αρμόδιο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Γρεβενών.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ζήσης Γ. Κιάκας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.