kozan.gr: Ο Ν. Τέτος για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βελβεντού να απευθυνθεί, στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων, για την εκπόνηση μελετών και όχι σε κάποια εταιρεία της περιοχής: “Δεν πρέπει να φεύγει ευρώ, πρώτα από το Δήμο μας, μετά από το Νομό μας και μετά από την Περιφέρειά μας – Νόμιμο είναι. Ηθικό είναι;” – Γιατί ψηφίζει, θετικά, μέχρι στιγμής, όλα σχεδόν τα θέματα που “φέρνει” η Δημοτική Αρχή (Βίντεο)

25 Μαΐου 2020
19:07

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 25/5 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Βελβεντού Ν. Τέτος. Ο κ. Τέτος, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει και δύο από τα θέματα που ανέδειξε, τις προηγούμενες μέρες, το kozan.gr, όπως ότι ο Δήμος Βελβεντού, θα δαπανήσει ποσό 390.000 ευρώ, για την εκπόνηση μελετών, μετά από υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Υποστήριξη Τεχνικής Υπηρεσίας και Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Βελβεντού». Όπως σημείωσε o κ. Τέτος ανέφερε: “Δεν πρέπει να φεύγει ευρώ, πρώτα από το Δήμο μας, μετά από το Νομό μας και μετά από την Περιφέρειά μας – Νόμιμο είναι. Ηθικό είναι;”.  Ο κ. Τέτος αναφέρθηκε και στο  χρηματικό ποσό που ο Δήμος Σερβίων ζητεί/διεκδικεί από το Δήμο Βελβεντού 586.780,048 ευρώ (διαβάστε σχετικά εδώ), ως αποτέλεσμα συμψηφισμού απαιτήσεων κι υποχρεώσεων που προέκυψαν από το διαχωρισμό του μέχρι πρότινος ενιαίου Δήμου (Σερβίων – Βελβεντού)

 

 

6 σχόλια

  • Τετο όταν δεν συμφωνείς με κατι δεν το ψηφίζεις δεν εχει περιοδο χαριτος. μην το ξανακανεις αυτό. ασκησε το ρολο της αντιπολίτευσης σωστα. Οσο για το Μανωλη να εχει στο μυαλο του ότι επειδή βγήκε δήμαρχος δεν σημαίνει ότι διεκδικεί και το αλαθητο του παπα. να μαθει να ακουει και τους αλλους και να μην κανει του κεφαλιου του. ας προτιμησει τις τοπικες επιχειρήσεις.

  • ΕΙΛΙΚΛΡΙΝΑ Κε ΤΕΤΟ . ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ . ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ . ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΠΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
    ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 390000 ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ MAXIMUM. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΙΑΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΞΙΑΣ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.