Το Δήμο Εορδαίας επισκέφθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου, η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου

1 Ιουνίου 2020
14:47

Το Δήμο Εορδαίας επισκέφθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου.
Συζήτησε με το Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά ζητήματα του Δήμου, κυρίως σε ό,τι αφορά το μέλλον της τηλεθέρμανσης και τον προσανατολισμό του Δήμου για έργα, που θα εξασφαλίσουν σημαντικές θέσεις εργασίας.
Παράλληλα συζήτησε και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Νίκο Φουρκιώτη, για την προοπτική των μεγάλων έργων σε υποδομές, καθώς και προτάσεις για παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου, κ. Χρήστο Κεσκερίδη.
Ήταν κοινή διαπίστωση ότι η συνεργασία του Δήμου, της Περιφέρειας και των Βουλευτών είναι αναγκαία, για να προχωρήσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο δημιουργικά και αποτελεσματικά.
Η Βουλευτής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της στο Δήμο, που υπηρέτησε και η ίδια στο παρελθόν και εξέφρασε την ικανοποίησή της, για τη δυνατότητα που της δίνεται να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο και στους ανθρώπους, που συμπορεύτηκε μαζί τους για πολλά χρόνια.

5 σχόλια

  • ΚΥΡΙΑ ΒΡΥΔΙΔΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΗ ΕΕΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ…ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ …ΕΕΕ ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΑΝΟΟΟΟ

  • ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    • Να πάει τότε για την θέση συμβούλου που προκήρυξε ο δήμος πρόσφατα. Θες να της το πεις για να είναι μαζί με τον Παναγιώτη και να κάνουν πολλά στον δήμο

  • Για φωτογραφίες και προβολή….σαν βουλευτής τι κάνει; Μας τελειώνουν σαν περιοχή χωρίς ανταπόδοση την οποία δεν πήραμε και τόσα χρόνια…θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές να είναι στα κάγκελα…..αλλά…..δυστυχώς….

    • Η θεσούλα και ο (παχυλός) μισθός μας πάνω απ’όλα αδερφέ…
      σιγά μην κάτσουν να σκάσουν για την ΔΕΗ έστω κι αν έχουν φάει με χρυσές κουτάλες απ’αυτήν τόσα χρόνια
      και κάποιοι δεν την είδαμε ούτε με το κυάλι
      γιατί πάντα υπήρχε η κλασσική δικαιολογία
      ”Δεν μπορώ να κάνω κάτι είναι με ΑΣΕΠ αυτά..” ακόμα και για ένα δίμηνο της ντροπής.

      Κάτσε σου λέει να κάνουμε το παγόνι να ψηφίσουμε το κλείσιμο να πάρουμε και το ζεστό χρήμα γιατί δεν ξέρεις μέχρι την επόμενη τετραετία κιόλας αν ξαναβγούμε και ας τους να κουρεύονται κάνουν δεν κάνουν πορείες και διαμαρτυρίες ζαμαν φου εμείς την δουλίτσα μας την κάναμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.