kozan.gr: Γ. Αδαμίδης στον ΣΚΑΙ: “Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πώληση μόνο λιγνιτικών μονάδων. Αν είναι μόνο λιγνιτικές θα είναι οι τρεις καλύτερες που έχει η Επιχείρηση και σημαίνει ότι θα πρέπει να πάνε φυλακή στο Δ.Σ.” (Βίντεο)

31 Μαρτίου 2017
11:18

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” μίλησε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως: “Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε πώληση μόνο λιγνιτικών μονάδων. Αν είναι μόνο λιγνιτικές θα είναι οι τρεις καλύτερες που έχει η Επιχείρηση και σημαίνει ότι θα πρέπει να πάνε φυλακή στο Δ.Σ.”

6 σχόλια

  • ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !!!

  • ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ 15ΕΤΙΑ ? ΔΙΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ.

  • Αν έτσι είναι τοτε γιατί κοιμάστε Αδαμίδη και εσύ και ο Καρυπίδης;;;; έτσι αντιδρούσατε στη Μικρή ΔΕΗ που ήταν χίλιες φορές καλύτερη λύση;;; Τι έγινε τώρα;;; Παίζει καμμιά θέση κάπου;;; Προδοτική είναι η στάση σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.