Χρήστος Σάββας: Και για πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΟ να βάλω. Εγώ την προεδρία της ΕΠΣ Κοζάνης θα τη διεκδικήσω

20 Ιουνίου 2020
13:23

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες   επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης και του ζητήσαμε να  μας ενημερώσει   αν αυτά που γράφονται έχουν κάποια δόση  αλήθεια ς και αν υπάρχει η σκέψη  στο μυαλό του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ .

Ο κ Χρήστος Σάββας μας  δήλωσε λιτά

Και  για πρόεδρος της ΕΠΟ να βάλω  , για να μη στεναχωρηθούν  κάποιοι φίλοι μου ,την προεδρία της ΕΠΣ Κοζάνης θα την διεκδικήσω .Και θέλω να τους ενημερώσω  πως έχω γεννηθεί 8 Δεκεμβρίου του 1949 Ας κάνουν την πρόσθεση για να βγάλουν πόσο χρονών είμαι.

matiesstasport.blogspot.com

14 σχόλια

  • Ποια προεδρία της ΕΠΣ μωρέ; αφού έβαλε τον γιο του, ουσιαστικά από πίσω αυτός είναι. Άιντε μας δουλεύουν όλοι.

  • Ο δεινοσαυρος, (ποδοσφαιρικά) Σάββας που έφτασε το ποδόσφαιρο της Κοζάνης σε αυτό το χάλι, θα σώσει και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ ζούμε. Έλεος πια. Ορισμένοι υποτιμουν τη νοημοσύνη των απλών φιλάθλων. Ντροπή

  • Γιατί τόσο ενδειαφερον για την προεδρία κ.Σάββα;
    Παίζει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς οι …ιθαγενείς;

  • ολους τους προεδρους της επο εδω και 20 χρονια τους στηριζε η επσ κοζανης επι προεδριας του,αυτους που εφτασαν το ελληνικο ποδοσφαιρο στον ΠΑΤΟ ,που ακουστηκε η πρωταθλητρια ευρωπης του 2004 να εχει απο τα χειροτερα και ανηποληπτοτερα πρωταθληματα στην ευρωπη,ασε που τεινει να γινει ο νεος βασιλακοπουλος στο ποδοσφαιρο της κοζανης (του οποιου το καταντημα το βλεπετε ολοι)

  • Το Ελληνικό ποδόσφαιρο,έχει χτιστεί επάνω στη διαφθορά,στις γνωριμίες,στα μανατζερικα συμβόλαια,στην αναξιοκρατία,στο χουλιγκανισμό που συντηρεί η ίδια η πολιτεία,τις απειλές και ξυλοδαρμούς διαιτητών,εμπρησμούς φούρνων,κλειστές κάμερες κτλ
    Εσύ τι θα διορθώσεις από όλα αυτά που βλέπεις τόσες δεκαετίες κύριε Σάββα???

  • ασε μας ρε σαββα….40 χρονια εσενα βλεπουμε…..δεν υπαρχουν αλλα προσωπα να ασχοληθουν με την επσ? μαγαζι σου την εκανες! ΕΛΕΟΣ!!!!!

  • Καθε τεσσερα χρονια μας θυμασε.Τωρα ομως ηρθε η ωρα να σε θυμηθουμε και εμεις τα σωματεια. Να σε στειλουμε εκει που πρεπει. Στην συνταξη!!!

  • βρε ξεκινηστε την λαχειοφορο που σας προτεινε ο σαλτσιδης γιατι ερχονται και αλλες αποχορησεις ομαδων.
    βοηθηστε τα σωματεια και μην κοιτατε μονο την παρτη σας.

  • τραβα ρε ανθρωπε να χαρεις την συνταξη σου.
    το ποδοσφαιρο θα βρει τον δρομο του μην στεναχοριεσε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.