kozan.gr: 40χρονος, από χωριό του Δήμου Εορδαίας, που επέστρεψε πρόσφατα από την Σερβία, νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο, ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

10 Ιουλίου 2020
14:36

40χρονος, από χωριό του Δήμου Εορδαίας, που επέστρεψε πρόσφατα από την Σερβία, νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο, ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του από τον ΕΟΔΥ.

5 σχόλια

  • Πρώτον ας πούνε από πιο χωριό είναι κ δεύτερον μείνετε στην Ελλάδα δν χρειάζονται ταξίδια την στιγμή που κυκλοφορεί ο ιός κ τρίτον ας κλείσουν επιτέλους τα σύνορα στο τέλος θα μας κλείσουν πάλι μέσα.

  • Ας ευχηθούμε ο άνθρωπος να είναι καλά και η διασπορά μικρή.
    Ας δείξουμε όλοι λίγη αυτοσυγκράτηση να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Δεν θα πάθουμε τίποτα αν κρατάμε αποστάσεις, αν πλένουμε τα χέρια μας συχνά και αν αποφεύγουμε το συνωστισμό και φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους. Να πάμε σε πανυγυρια και εκδηλώσεις αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο. Κρατήστε αποστάσεις …Δεν σας κάνει αντικοινωνικους αντίθετα δείχνει ότι νοιάζεστε για όλους μας!

  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΖΙΝΟ,ΒΕΝΖΙΝΗ,ΑΓΟΡΕΣ.ΕΛΕΟΣ.

  • Απο την στιγμη που τα μετρα δεν υπαρχουν(και μην πειτε οτι κανω λαθος) και ολοι ξαμολιουντε σε παραλιες μαζι με τουριστες παει να πει οτι δεν εχουμε προβλημα απο τον “ιο”….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.