kozan.gr: Γυναίκα, με καταγωγή από την Κοζάνη, που ζει κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη αφορά το νέο καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊου που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

30 Ιουλίου 2020
20:52

 

Γυναίκα, με καταγωγή από την Κοζάνη, που ζει κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη αφορά το νέο καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, βρέθηκε οριακά θετική (χαμηλό ιικό φορτίο) και θα δώσει εκ νέου δείγμα, ενώ έχει ξεκινήσει κι η ιχνηλάτηση των επαφών της .

 

 

5 σχόλια

  • Άντε ρε μας δουλεύετε …… !!! Άμα δεν θέλετε να μας τομοκρατειτε κλείστε τα σύνορα ….!!! Όπου θέλετε υπάρχει κορωνοιος και που δεν θέλετε δεν υπάρχει ….. !!!

    • Έτσι ακριβώς το μόνο που κάνουν κ λένε ότι η Κοζάνη έχει κρούσματα, κ τι είναι ο κορονοιος ας μας πουν δλδ γιατί όποιος έχει πυρετό δλδ έχει κορονοιο αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε άλλη ίωση το καθετί το ονομάζουν κορονοιο.

      • H Κοζάνη έχει κρούσματα γιατί έχει μηχάνημα και πάμε όλοι και ψαχνόμαστε. Ε, όλο και κάποιος θα βρεθει. Η Λιβαδειά δεν ψάχνει και δεν έχει, το Καρπενήσι δεν ψάχνει και δήθεν δεν έχει Tον Απριλη με 1270 περιστατικα ειχαμε 115 στη ΜΕΘ και τωρα με 1150 έχουμε 8. Έχει σημασία και η εποχή, μορφή γρίπης είναι. Τρόμος και πρόστιμα είναι εφεύρεση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ χωρίς να αντιδρούν τα άλλα κόμματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.