Το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Καραδήμος Θ.Γ.» καθιερώνει διαδικτυακά-ηλεκτρονικά μαθήματα σύγχρονης εκπαίδευσης

5 Αυγούστου 2020
10:32
Κανένα σχόλιο

Tο Φροντιστήριο Μ.Ε. “Καραδήμος Θ.Γ.”, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μαθητές, είτε λόγω του κορονοϊού, είτε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης, είτε λόγω επιλογής τους έχοντας σαν γνώμονα την ποιοτική εκπαίδευση και αξιοποιώντας την τεχνολογία και το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό,

Καθιερώνει διαδικτυακά-ηλεκτρονικά μαθήματα e-Karadimos, σύγχρονης εκπαίδευσης σε ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα για μαθητές που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή λόγω επιλογής των για αυτού του είδους την εκπαίδευση.

Θα μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα, τα οποία είναι ζωντανά, διαδικτυακά (σύγχρονη εκπαίδευση), με διδασκαλία σε διαδραστικούς πίνακες, βλέποντας τον καθηγητή και τους συμμαθητές τους, θέτοντας ερωτήσεις και συμμετέχοντας ενεργά, όπως θα γινόταν σε ένα δια ζώσης τμήμα του Φροντιστηρίου μας, και με αποστολή του μαθήματος με την μορφή αρχείου στον υπολογιστή του κάθε μαθητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .

Τηλ :     (2461506022)

e-mail  ([email protected])

Επισκεφτείτε και ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα μας:

 http://karadimos.edu.gr/

«ΕΡΓΟΝ» ΓΝΩΣΗΣ

58karad

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.