Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Νόηση – κριτική παιδαγωγική: Οι εγγραφές συνεχίζουν! – Ελάτε να μας γνωρίσετε!

5 Αυγούστου 2020
12:31
Κανένα σχόλιο

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μία φωτιά που πρέπει να ανάψει»

Στο φροντιστήριο Μ.Ε. Νόηση επιμένουμε στην ολόπλευρη γνώση και στην κριτική παιδαγωγική, διότι τα θεωρούμε απαραίτητα εφόδια για την βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών και των μαθητριών, καθώς και για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους απέναντι στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Συμβάλλουμε ώστε η ενασχόληση με τη γνώση να μην είναι μια διαδικασία αποθήκευσης πληροφοριών, αλλά μια μορφωτική διαδικασία που ασκεί τη νόηση· δηλαδή την ικανότητα του ανθρώπου να συγκρίνει, να αναλύει, να συνδυάζει, να συνθέτει, να ορίζει και να ταξινομεί.

Βελτιώνουμε την ικανότητα των μαθητών και των μαθητριών να χρησιμοποιούν την γλώσσα με ευχέρεια και ακρίβεια, να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και την μνήμη τους.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη μόρφωση των μαθητών και των μαθητριών, ώστε να αναπτύσσεται και να οξύνεται η ικανότητα της αντίληψης για το πως γίνονται και αλλάζουν όλα τα αντικείμενα και οι θεωρίες γύρω μας και όχι, απλώς, του πως αυτά υπάρχουν.

Θεωρούμε ότι η κατανόηση και η χρήση των επιστημών μπορούν να γίνουν κτήμα κάθε ανθρώπου! Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή ως μοναδική προσωπικότητα.

Καλλιεργούμε στον μαθητή την ικανότητα για αυτόβουλη και αυτόνομη μάθηση, την «μάθηση της μάθησης».

Επιμένουμε στην διανοητική απόλαυση που προσφέρει η πρόσληψη της γνώσης και στην άμεση χρήση της ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία των μαθητών/τριών και με νέες χαμηλές τιμές, προσαρμοζόμενοι στην εποχή της κρίσης, συνεχίζουμε να μεταδίδουμε την πολύχρονη εμπειρία μας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου με στόχο την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια.

Χ. Μούκα 4, Κοζάνη (απέναντι από το Κοβεντάρειο)
τηλ. 24610 50985
email: [email protected]
facebook: Νόηση φροντιστήριο Μ.Ε.

Ωράριο λειτουργίας γραμματείας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 11.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00
Σάββατο: 11.00 – 14.00

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.