kozan.gr: Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης: «Λέμε όχι στην ανευθυνότητα και τις άσκοπες μετακινήσεις για ψώνια και οδοντιατρικές θεραπείες στις γείτονες χώρες. Διασφαλίζουμε την υγεία μας! Βάζουμε stop στην εξάπλωση του covid 19»

22 Αυγούστου 2020
13:10

 

Την αφίσα που δημοσίευσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης στις 13/8, στο επίσημο site του, εντόπισε το kozan.gr. Στην αφίσα υπάρχει το  μήνυμα «Λέμε όχι στην ανευθυνότητα και τις άσκοπες μετακινήσεις για ψώνια και οδοντιατρικές θεραπείες στις γείτονες χώρες. Διασφαλίζουμε την υγεία μας! Βάζουμε stop στην εξάπλωση του covid 19».

35 σχόλια

  • ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΧΕΤΟ Κ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ,ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!.

    • Προ του ‘90 άξιζε να πάει κανείς σε σκοπια και Βουλγαρία για να θαυμάσει τον σοσιαλιστικό παράδεισο !Τώρα για σαλάμια;Ποτέ των ποτών!

  • Εμείς θα πάμε στα Σκόπια και στη Βουλγαρία για ψώνια και για οδοντιατρικές υπηρεσίες. Όταν εσείς χρεώνετε τον κόσμο με λογικές τιμές, τότε θα σκεφτούμε αν θα ξανάρθουμε στα ιατρεία σας.

  • 50 ευρώ το δόντι πορσελάνης έξω, από οδοντοτεχνίτες με μεγάλη εμπειρία,300 ευρώ εδώ και πολλές φορές μουφα δουλειά.

  • Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι σχολιαστές μέχρι τώρα είναι “μακεδονομάχοι”.
    Οι τιμές ναι πρέπει να πέσουν. Σκεφτείτε όμως ότι έχει ΦΠΑ και φμυ μέσα η τιμή τους

    • Και Μακεδονομάχοι είμαστε και δεν είμαστε ρατσιστές και θα πάμε και για καφέ στις δίπλα χώρες. Εσύ μάλλον έχεις χρήμα και τρέχεις στα Παρίσια και στα Λονδίνα. Όσο για το ΦΠΑ κλπ για να το ειπράξει το κράτος θα πρέπει πρώτα να εκδοθεί απόδειξη.

  • Μόνο δημ. υπάλληλοι σχολίασαν; ε ναι άμα κάθεσαι και βαριέσαι έχεις όρεξη για ανόητα σχόλια.
    Όλοι στα Μπίτολα γρήγορα.

    • Οι περισσότεροι από τους γιατρούς/οδοντιάτρους της γειτονικής χώρας, της οποίας αναφέρατε την πόλη, να ξέρετε ότι , ήταν έχουν σπουδάσει ΑΠΘ ή είναι Έλληνες γόνοι οδοντιάτρων της Σαλονίκης που άνοιξαν ιατρεία εκεί, αγαπητέ!!! Φιλάκια πολλά!!!

  • Απλά για την ενημέρωση σας στα Μπίτολα παρέχουν πλέον υπηρεσίες ιατρικής φύσεως όχι μόνο ντόπιοι γιατροί, αλλά και Έλληνες γιατροί.
    Επίσης αν θέλετε να έρθουμε στα ιατρεία σας για οδοντιατρικές υπηρεσίες τότε προσαρμόστε τις τιμές σας σε λογικά πλαίσια.

      • Εγώ τι προτείνω.Κράτα ένα οδοντιατρείο για μια εβδομάδα.Κάνε τους όλους καλά.Πλήρωσε τα πάντα από την τσέπη σου ,έχε στα συρτάρια σου ότι υλικό θα σου χρειαστεί,πήγαινε να σώσεις και κάποιον πριν ,ή μετά τις διακοπές σου .Να δεις πως είναι.Επίσης προτείνω όλοι να κάνουνε τα δόντια τους όπου βολεύονται και οι γιατροί επίλυσης να αφήνουνε τα χρήματα τους όπου και αυτοί βολεύονται.Και αφήστε και στα Σκόπια φέσια ,να δούμε πως θα σας φερθούνε.

        • Έλα να σε πάρω στο χωράφι μια βδομάδα καλομαθημενε,να σου δώσω και εκατόν ογδόντα ευρώ,να πας μετά στα μπουζούκια αν μπορείς λόγω πόνων.
          Άσε ρε γιατρέ τώρα,μη μας προκαλείς γιατί τζάμπα υποφέρουμε.

          • οταν επερνες την επιδοτηση ητανε καλα |||τωρα εγω ο καλομαθημενος και εσυ ο ταλαιπωρημενος εεε
            ασε μας ρε μια χαρα πας και στα μπουζουκια αμα θες
            το χωραφι με μαγαλωσε και με σπουδασε

          • ας φροντιζες να διαβαζες και να σπουδαζες “ασουμε” για να κανεις μια αλλη δουλεια αμα δε σ αρεσει το χωραφι.

            Νομιζετε οτι η σωματικη κουραση ειναι το μονο που μετραει, κουνια που σας κουναγε αμαθεις κομπλεξικοι

  • Σφράγισμα σε οδοντιατρείο της Κοζάνης: η τιμή τώρα έχει αλλάξει και είναι ακριβότερη από την προηγούμενη φορά, διότι έχουμε κάνει έξοδα να αγοράσουμε προστατευτικά, μάσκες κ.λ.π.!!!!!!!!!!!!!
    Α, και μάσκα από το σπίτι δικιά μας είχαμε, γιατί και αυτή ακρίβυνε και εννοείται δεν μας δίνουν…..!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας…….

  • Λύκος να σας φάει,κακομαθημένοι Ελληναράδες!
    Πάτε στα Σκόπια για τα δόντια και για βενζίνη και μετά ψηφίζετε Κασιδιάρη!
    Οι μισοί από σας είσαστε καβανζωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ή υψηλόμισθοι συνταξιούχοι.
    Με την ηλίθια δικαιολογία στο στόμα, ρίξτε τις τιμές.Εκεί πιο ακριβά πληρώνετε, με τα πάνε έλα και τις προχειροδουλειές που χρειάζονται στα κοντά ξανά φτιάξιμο…Αλλά πού να καταλάβετε,μόνο κοντόφθαλμα τον ….. σας κοιτάτε.

  • ποιος covid μωρέ πόσο παίρνετε το σφράγισμα να μας πείτε .. Επίσης να μας πείτε πόσο προμηθεύεστε τις γέφυρες από τους οδοντοτεχνήτες σας και πόσο τις κοστολογείτε στους πελάτες σας. Το κράτος έπρεπε να είχε πολλές δομές για οδοντιατρική κάλυψη στους πολίτες να δω μετά τι μύγες θα βαράγατε με αυτές τις τιμές που έχετε. Αλλά τι να σου κάνω που πληρώνουμε εισφορές για ιατρική κάλυψη στο κράτος και ανταποδοτικότητα μηδέν!!! Για τα δόντια δυστυχώς πρέπει να πάμε σε ιδιώτες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! tO IKA μόνο να βγάζει δόντια ξέρει ….

  • μην απαξιώνετε προπάντων την χώρα που έδωσε πτυχία στους μισούς από εσάς !! ή από άλλες σλάβικες ώρες….και μετά με ένα δικατσά με εξετάσεις πολλαπλών επιλογών για γέλια αναγνωρίζονταν αυτά τα πτυχία εδώ στην Ελλάδα.

  • Θελετε αληθεια να συγκρινουμε τιμες και ποιοτητα εργασιας; Θα θελατε να συγκρινουμε επισης αμοιβες, μεροκαματο δικο σας και σκοπιων; Κανενα θεμα. Πηγαιντε εκει που θελετε. Ολα θεμα επιλογων είναι

    • Όχι θα δίνουν σε σένα ένα μηνιατικο για πέντε σφραγίσματα καλομαθημενε.
      Σκέψου να χρειαστεί καμία γέφυρα η καμία πορσελάνη,
      Θα μας βάλετε υποθήκη το σπίτι ….

  • Άλλο οι μετακινήσεις και άλλο η ποιότητα των υπηρεσιών. Έχουν ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, υπερσύγχρονο εξοπλισμούς και πολλή ευγένεια. Όσο για το αποτέλεσμα, άριστο και χωρίς κανένα πρόβλημα μιας και πρόκειται για άριστους επιστήμονες που γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν δύσκολες περιπτώσεις. Το να προσπαθεί κάποιος να υποτιμήσει τη δουλειά τους είναι τουλάχιστον άδικο. Όσο για τη διαφορά στις τιμές, είναι λογικό να υπάρχει λόγω του διαφορετικού φορολογικού συστήματος.

  • Αν ρωτήσεις κάποιον να φανταστεί έναν εργάτη θα φαντασθεί έναν καλοντυμένο φτωχό.Αν φανταστεί έναν οδοντίατρο θα θα φανταστεί έναν λιμουζίνα το με βίλα και μεζονέτα σε νησί!! Γιατί άραγε δεν φαντάζεται έτσι και ένα μηχανικό οικονομολόγο η γεωλόγο; Μήπως αυτοί δεν τελείωσαν Πανεπιστήμια!! Στα Μπίτολα ρε και νά διαμαρτυρεσθε και να κλαίτε σαν χήρες!!!

  • Και στα Σκόπια Έλληνες οδοντίατροι έχουν ιατρεία…που τελείωσαν ΑΠΘ και ΕΚΠΑ… αυτό σας λέει κάτι?? Απλά αυτοί είχαν χρήμα σε κουβάδες από τους μπαμπάδες τους γιατρούς και τώρα παίζουν μπάλα και εκτός Ελλάδας!!! Έλληνα παντού και πάντα κερατιατικα θα πληρώνεις δεν γίνεται αλλιώς…χαχαχαχα

  • Αν ο κόσμος δεν έχει χρήματα για οδοντιατρικες θεραπείες στην Ελλάδα, για ποιο λόγο να μην προτιμήσει να πάει στα Σκόπια ή σε οποιαδήποτε γειτονική χώρα; Απαράδεκτη η ανακοίνωση του οδοντιατρικου συλλόγου Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.