Με απόφαση του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση της ΝΔ θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά στην διχαστική χουντικ’η-φασιστικ’η μάζωξη πού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή. Τα τελευταία πενήντα χρόνια ποτέ δεν εκπροσωπ’ηθηκε υπουργός σ αυτές τις γιορτές μίσους. Σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, με σοβαρά εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα για την χώρα μας, η σκοπιμότητα της κίνησης Μητσοτάκη είναι μεγάλο πολιτικό ΛΑΘΟΣ, ΠΡΏΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!!

Η σκοπιμότητα της κίνησης του πρωθυπουργού είναι ακατανόητη, εξοργιστικ’η, προσβάλλει τα δημοκρατικά αισθήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν υπάρχει καμία πολιτική πολιτική δικαιολογία. Το φυσιολογικό θα ήταν η κυβέρνηση να πάρει ενωτικές πολιτικές πρωτοβουλίες, συγκαλω’ντας σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όπως προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Αντίθετα, η ΝΔ με την συμπλήρωση ενός χρόνου στην διακυβέρνηση της χώρας, αρχίζει να ξεδιπλώνει την πραγματική της πολιτική, κατρακυλα’ ει μέρα με τη μέρα στην ακροδεξιά και σκληρή νέο φιλελεύθερη πολιτική.

ΑΠΑΊΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΆΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΊ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΆ, ΧΟΥΝΤΙΚΗ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ!!!