Η πρώτη Μαγνητική Μαστογραφία (MRM) στο ΓΝ Κοζάνης

27 Αυγούστου 2020
20:55

 

Η πρώτη Μαγνητική Μαστογραφία (MRM) στο ΓΝ Κοζάνης. Τη σχετική ανάρτηση έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο B’ Επιμελητής του Ακτινολογικού Τμήματος του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Ν. Καραπασιάς.

 

7 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στους γιατρούς του ακτινολογικού τμήματος κ.Καραπασιά, κ
    Κατσιρη και στους χειριστές του μαγνητικού τομογράφου.

  • Συγχαρητήρια! Γιατί όμως δεν γίνεται υπέρηχος στήθους στο Νοσοκομείο μας; Από περιστατικό προ δύο ημερών, η αναφορά! Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος!

    • Τιποτα δεν είναι αυτονόητο στη χωρα που ζουμε. Για αυτο να είμαστε εστω και λιγο θετικοί για τα βήματα προοδου που γίνονται.

  • Μεχρι που να χαλάσει κάποιο εξάρτημα το οποιο θα περιμένουμε καποια χρονια να αντικατασταθεί και να συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στους ιδιώτες… Η ιστορία δυστυχως επαναλαμβάνεται…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.