Στους δρόμους οι υδροφόρες του Δήμου Γρεβενών – Ξεκίνησαν από σήμερα εντατικές εργασίες καθαρισμού όλης της πόλης

9 Σεπτεμβρίου 2020
15:11

Στους δρόμους των Γρεβενών βρίσκονται, από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, οι υδροφόρες του Δήμου στο πλαίσιο εκτεταμένων εργασιών καθαρισμού που ξεκίνησαν σήμερα και αναμένεται να επεκταθούν τις επόμενες ημέρες σε ολόκληρη την πόλη.

Αναλυτικότερα, από τις 8 το πρωί, δυο οχήματα με έξι άτομα προσωπικό, προχώρησαν στο πλύσιμο της οδού Φιλίππου, με νερό υψηλής πίεσης και ειδικά απολυμαντικά. Αύριο Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν οι εργασίες καθαρισμού σε όλους τους κάθετους δρόμους αλλά και στα σκαλοπάτια που βρίσκονται πέριξ της οδού ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας μας θα ακολουθήσει η οδός Αγίου Κοσμά την Παρασκευή 11 του μηνός.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι μέσα στον μήνα να έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη δράση σε όλες τις γειτονιές η οποία θα συμβάλλει σε ένα πιο αναβαθμισμένο αστικό περιβάλλον για πολίτες και επισκέπτες.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος θα ενημερώνει συνεχώς τους συνδημότες μας για το πρόγραμμα καθαρισμού, προκειμένου οι κάτοικοι της κάθε περιοχής να γνωρίζουν ακριβώς ποια μέρα και σε ποιο σημείο θα γίνονται οι εργασίες πλυσίματος.

Μάλιστα, εδώ καλούνται να βοηθήσουν και οι φίλοι οδηγοί προκειμένου να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους τις ώρες και τις ημέρες των εργασιών ενώ θα ειδοποιούνται εγκαίρως από την Υπηρεσία μας με ενημερωτικό σημείωμα στο παρμπρίζ των οχημάτων τους.

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.