“Αληθινές Ιστορίες Ζωής. Ντοκουμέντο”. Το βιβλίο του συμπατριώτη μας Στέφανου Ζαμπάκη αποτελεί ένα βιβλίο – ντοκουμέντο για κάθε αναγνώστη

9 Σεπτεμβρίου 2020
19:35

 

Το βιβλίο “ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ” πραγματεύεται επίκαιρα ζητήματα, τα οποία έχουν διαχρονική σημασία και θα προβληματίσουν τους αναγνώστες. Στο βιβλίο προτείνονται νέες και ριζικές λύσεις για ποικίλα και τρέχοντα ζητήματα. Σκοπός του συγγραφέα είναι η αναθεώρηση αυτών των ζητημάτων και η βελτίωση διαφόρων πτυχών του βίου μας. Οι θεματικές ενότητες του βιβλίου είναι ποικίλες και άπτονται των λ.χ. ιστορικών, πολιτικών, στρατιωτικών, διεθνών, οικονομικών, εκπαιδευτικών, ιατρικών κτλ. ζητημάτων.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2461040402, +306944920419.

Ένα σχόλιο

  • Γράψτε μας αν έχετε την καλοσύνη περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου και τον συγγραφέα γιατί είναι γενικόλογη η παρουσίαση, ποικίλα και τρέχοντα ζητήματα. Γράφει για τοπική ιστορία, για παγκόσμια πολιτική, για μαγειρικη, λίγο απ’ όλα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.