Με προβλήματα το πρώτο κουδούνι στο δήμο Κοζάνης – Διαμαρτυρία της τοπικής κοινωνίας Καπνοχωρίου (Βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2020
13:50

 

Με προβλήματα το πρώτο κουδούνι στο δήμο Κοζάνης. Διαμαρτυρία της τοπικής κοινωνίας Καπνοχωρίου. Δείτε το σημερινό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του FLASH

2 σχόλια

  • Γτ τα περιμένουμε όλα από το κράτος σαν σωματείο εσείς γτ δεν κάνατε τπτ τόσο καιρό και βγήκατε μια μέρα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς?? Δυστυχώς αυτοί ήμαστε άξιοι της μοίρας μας μόνο για τις εντυπώσεις

  • Κάντε ησυχία δημοτικοί άρχοντες κοιμούνται μην τους ξυπνήσουμε. 2020 και εγώ ψάχνουμε πώς θα καθαριστεί το σχολείο συγχαρητήρια σε όλους το δημοτικό συμβούλιο. Καλό είναι Κ μαλούτας να παραβρεθεί στον αγιασμό το σχολείο στο καπνοχώρι έστω και έτσι μήπως και δει τα προβλήματα υπάρχουν στα χωριά και το θυμούνται μόνο στις εκλογές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.