Συνάντηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρύτανη του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

12 Σεπτεμβρίου 2020
14:49

Μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, μαζί με το γραμματέα του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεοδουλίδη.

Στη συζήτηση αναλύθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές του Πανεπιστημίου, φοιτητικά θέματα, καθώς και η πορεία της βίαιης απολιγνιτοποίησης που προωθεί η κυβέρνηση.

Για εμάς, το Πανεπιστήμιο πρέπει να αποτελεί κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και την κάλυψη των αναγκών της.

Αντ’ αυτού, το Πανεπιστήμιο λοιδορήθηκε από τους δημοσιολογούντες και το υπουργείο Παιδείας, δεν δόθηκε ούτε μια θέση για προσλήψεις νέων καθηγητών, που τόσο έχει ανάγκη το ίδρυμα, ειδικά μετά την ενοποίηση του με το ΤΕΙ. Παράλληλα, έκλεισαν 6 νέα τμήματα που θα λειτουργούσαν από φέτος και όλα τα διετή προγράμματα σπουδών τεχνικής κατάρτισης.

Θα είμαστε δίπλα στα δίκαια αιτήματα της διοίκησης του Πανεπιστημίου και των φοιτητών/τριών.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό αυτών που θέλουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, αυτών που αδικούνται και αγωνίζονται για μια καλύτερη κοινωνία.

Ένα σχόλιο

  • Το αστείο είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο Π.Δ.Μ…. δεν εκπροσωπούν κανέναν από τους φοιτητές του ΠΔΜ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.