Ευχαριστήρια επιστολή πολίτη προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης και Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας

12 Σεπτεμβρίου 2020
16:07

“Αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά η οικογένεια μου και εγώ από καρδιάς και δημόσια τους γιατρούς, τους ειδικευόμενους, το νοσηλευτικό προσωπικό, Τους βοηθούς της Καρδιολογικής Κλινικής Κοζάνης, του ΤΕΛ Κοζάνης, το ΕΚΑΒ του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης και την Καρδιολογική Κλινική

και την Στεφανιαία Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου της Βέροιας .

Σε αυτές τις κλινικές νοσηλεύτηκε το συγγενικό μου πρόσωπο σε κρίσιμη κατάσταση στο οποίο δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. ….Όλοι μαζί το κάνατε το θαύμα!
Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη και ευχαριστούμε εγκάρδια τον
Ειδικό Καρδιολόγο και Επιμελητή Ευστάθιο Κουλούρη (Κοζάνη ),
Τον Καρδιολόγο Αντώνιο Σαμαρά (Βέροια ),
Τον Καρδιολόγο Παύλο Ροδίτη (Βέρια),
Και όλο το προσωπικό Της Στεφανιαίας Μονάδας και Καρδιολογικής Κλινικής Βέροιας για άψογη και εξαιρετικά επαγγελματική και ανθρώπινη αντιμετώπιση και φροντίδα τους.
Η προσφορά σας, το ήθος,η αλληλεγγύη και επαγγελματισμός αποτελούν λαμπρό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε .
Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη, να είστε καλά, να συνεχίζεται να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με τον αξιοζήλευτο αυτό τον τρόπο.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για την ζωή που σώσατε.”
Με εκτίμηση
Αγνή Τσύμερμαν – Στραβού

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.