kozan.gr: Πτολεμαίδα: Kαταδίωξη για τη σύλληψη 45χρονου που οδηγούσε, όπως αποδείχτηκε, υπό την επήρεια αλκοόλ (Φωτογραφία)

13 Σεπτεμβρίου 2020
21:23

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένα όχι και τόσο σύνηθες, για τα δεδομένα της περιοχής, περιστατικό καταδίωξης, συνέβη το βράδυ της Κυριακής 13/9, μ’ έναν 45χρονο (κάτοικο Πτολεμαίδας), ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και  φέρεται να μη σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο σε περιοχή του Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου, για να ακινητοποιηθεί – εγκλωβιστεί, λίγο αργότερα,  με τ’ όχημά του, από αστυνομικές δυνάμεις, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στην Πτολεμαίδα, όπου η ομάδα ΔΙΑΣ Εορδαίας έφτασε, πρώτη, εκεί και τον ακινητοποίησε. Ο 45χρονος οδηγός, λίγο πριν συλληφθεί, στην προσπάθειά του να διαφύγει, βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να ακινητοποιηθεί. Όπως καταγγέλει αυτόπτης μάρτυρας, που μένει στο σημείο, λίγο έλειψε από αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά και “τρελή” πορεία του αυτοκινήτου, να συμβεί κάποιο ατύχημα σε μέλη της οικογενείας του και συγκεκριμένα στα παιδιά του, που έπαιζαν εκείνη την ώρα. Ευτυχώς δεν υπήρξε ατύχημα κι ο 45χρονος συνελήφθη.

kozan.gr

 

3 σχόλια

  • Αφαίρεση διπλώματος για πάντα, όχι μόνο από αυτόν, αλλά και από πολλούς άλλους που οδηγούν επικίνδυνα. Απόψε, την ώρα που οδηγούσα στην έξοδο για Λάρισα, ένας ασυνείδητος πλησίασε με το αυτοκίνητό του στο δικό μου και παραλίγο να πέσει επάνω μου. Αναγκάστηκα να σταματήσω με alarm έξω από το Contra Market αλλιώς θα έπεφτε πάνω μου. ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!! ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!!

    • Δυστυχώς έτσι είναι έχετε απόλυτο δίκιο αλλά βλέπεις κάποιοι πάντα ρίχνουν το φταίξιμο στους δρόμους στα κολονάκια κ πάει λέγοντας στο ότι δν προσέχουν κ νομίζουν ότι το γκάζι κ η προσπεράσεις είναι μαγκιά ούτε λόγος, παρότι είμαι γυναίκα οδηγός έχω δει πολλά κ ένα πράγμα κρατάω από τον μπαμπά μου με το που πήρα το δίπλωμα η πρώτη του κουβέντα ποτέ μα ποτέ να μην πεις εγώ ξέρω να οδηγώ καλά το αμάξι πρέπει να το σέβεσαι κ να οδηγείς πάντα με προσοχή κ έχει απόλυτο δίκιο.

  • Πρεπει επιτελους καποια στιγμη να γινουν ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ για τετοιες ακρως επικυνδινες συμπεριφορες. Και οχι “του το πηραν το διπλωμα¨/πινακιδες και τα πηρε πισω μετα επειδη ειχε γνωστο του γνωστου” και παει λεγοντας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.