Στον αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Τετράλοφο παρέστη ο βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου 2020
20:22

Στον αγιασμό του ειδικού σχολείου Κοζάνης στον Τετράλοφο επέλεξε να παραστεί ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης. Στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε το ενδιαφέρον του για τον χώρο της αναπηρίας και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στα ζητήματα της ειδικής αγωγής. Περαιτέρω, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη κάλυψη των σχολικών μονάδων του Νομού μας με εκπαιδευτικούς, σε όλες τις κατηγορίες και βαθμίδες της εκπαίδευσης. Τέλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους γονείς των μαθητών και επισήμανε την ανάγκη τήρησης των υποδείξεων των ειδικών, ώστε να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα την υγειονομική κρίση και τις συνέπειές της στην καθημερινότητά μας.
Ακολούθως, ο βουλευτής επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό Τετραλόφου και ενημερώθηκε από το προσωπικό για τη λειτουργία του.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης δήλωσε : «Όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες, η έναρξη της σχολικής περιόδου αποτελεί μέρα ελπίδας και αισιοδοξίας, για πρόοδο και δημιουργία»

Ένα σχόλιο

  • Άριστα οι Άριστοι Ούτε μάσκες δεν ειναι σε θέση να παραγγείλουν. Οι μασκες Αλεξίπτωτα, λέει είναι λάθος γιατί μπερδεύτηκαν οι αρχικές με τις τελικές διαστάσεις και για αυτό δεν φταίει το υπουργείο αλλά οι επιστήμονες που πρότειναν τις διαστάσεις.
    Καλά για αυτούς που τις μοίραζαν πρέπει να τα έκαναν επάνω τους από το γέλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.