kozan.gr: Kι η ΔΕΥΑ Κοζάνης στρέφεται στα φωτοβολταϊκά

18 Σεπτεμβρίου 2020
05:14

 

Mε στόχο τη µείωση του ενεργειακού κόστους των εγκαταστάσεων της ∆ΕΥΑ Κοζάνης, µε τη χρήση Φ/Β µονάδων ηλεκτρικής ενέργειας, η επιχείρηση προτίθεται να απευθύνει αίτημα στο Δήμο Κοζάνης για παραχώρηση χρήσης δημοτικών εκτάσεων για την εγκατάστασή τους. Συγκεκριμένα, θα αιτηθεί, σε εκτός σχεδίου περιοχή της πόλης της Κοζάνης, την παραχώρηση χρήσης  εκτάσεων, συνολικού εµβαδού 25.124,82 τ.µ., για τη μείωση του ενεργειακού κόστους εγκατάστασης ύδρευσης (∆εξαµενή). Αντίστοιχα αιτήματα θα υποβληθούν και για εκτάσεις σε άλλες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ, κι εκτός της πόλης της Κοζάνης, όπως για παράδειγμα στην Αιανή, όπου κι εκεί, με το ίδιο σκεπτικό, έχουν προγραμματίσει να εγκατασταθούν φωτοβολταικά για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Πόσο πληρώνει τώρα την κιλοβατώρα και πόσο θα της κοστίζει με τα φωτοβολταϊκά, μαζί με το κόστος απόσβεσης της επένδυσης; Πώς προκύπτει ότι θα είναι φθηνότερη η κιλοβατώρα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.