kozan.gr: Στην παρούσα χρονική στιγμή, στον υπό κατασκευή οικισμό της Ποντοκώμης, στην περιοχή της ΖΕΠ, στις αιτήσεις ηλεκτροδότησης κατοικιών, για τις οποίες προκύπτει από τη ΔΕΗ κάποια δαπάνη, ο Δήμος Κοζάνης θα αναλαμβάνει το 90% αυτής και ο ενδιαφερόμενος το 10%

18 Σεπτεμβρίου 2020
05:36
Κανένα σχόλιο

Στην παρούσα χρονική περίοδο, για τις αιτήσεις ηλεκτροδότησης κατοικιών εντός του οικισμού της Νέας Ποντοκώμης, για τις οποίες προκύπτει από τη ΔΕΗ κάποια δαπάνη, ο Δήμος Κοζάνης θα αναλαμβάνει το 90% αυτής και ο ενδιαφερόμενος το 10%, με τη διαφορά ότι η εν λόγω δαπάνη θα καλύπτεται από το ποσό της αποζημίωσης που έλαβε ο Δήμος Κοζάνης από τη ΔΕΗ για τις απαλλοτριώσεις και όχι από τα ανταποδοτικά τέλη. Αυτή είναι η απόφαση του Δήμου Κοζάνης, που τίθεται σε ισχύ στις περιπτώσεις μικτής ηλεκτροδότησης δημοτών και μόνο στον υπό κατασκευή οικισμό  Ποντοκώμης για το λόγο ότι στην παρούσα φάση όπου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες στον οικισμό,  κάθε κατασκευή εναέριου δικτύου για την ηλεκτροδότηση κάποιας οικίας δημότη, θα είναι επισφαλής, διότι αφενός κατά την κατασκευή των υποδομών το δίκτυο αυτό θα πρέπει να μετακινηθεί ή ακόμη να αφαιρεθεί εντελώς, αφετέρου να ενσωματωθεί με το νέο δίκτυο που πρόκειται να κατασκευαστεί για την ηλεκτροδότηση του οικισμού. H ηλεκτροδότηση συνολικά του οικισμού θα ακολουθήσει την όδευση η οποία θα αποτυπωθεί στη μελέτη που θα εκπονήσει ο ΑΔΜΗΕ.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.