Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα – Ο δράστης συνελήφθη σε περιοχή των Γρεβενών

20 Σεπτεμβρίου 2020
12:26
Κανένα σχόλιο

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, περίπτωση ληστείας που διαπράχθηκε σε σούπερ μάρκετ της πόλης και συνελήφθη, χθες (19-09-2020) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ένα άτομο.
Επιπλέον, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ακόμη συνεργών του.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, ο συλληφθείς και ένας ακόμη συνεργός του, εισήλθαν σε υπόγειο σούπερ μάρκετ και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος ημεδαπής που προσπάθησε να τους εμποδίσει κατά τη διάρρηξη συρταριού όπου φυλάσσονταν οι εισπράξεις, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.100) ευρώ.
Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους ανέμενε ο άλλος συνεργός.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ενός από τους δράστες της ληστείας, επιβιβαζόμενο σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τη σύλληψή του.
Το όχημα του δράστη και το χρηματικό ποσό των (1.615) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.