kozan.gr: Στις κάλπες, από τις 7 το πρωί, σήμερα Kυριακή 20/9, οι Ρυμvιώτες του Δήμου Κοζάνης, για την ανάδειξη νέου προέδρου – Φωτογραφίες από την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας

20 Σεπτεμβρίου 2020
11:31
Κανένα σχόλιο

 

Στις κάλπες, προσέρχονται, από τις 7 το πρωί, σήμερα Kυριακή 20/9, οι Ρυμvιώτες του Δήμου Κοζάνης, για την ανάδειξη νέου προέδρου. Οι εκλογές γίνονται μετά τον αδόκητο χαμό του αείμνηστου προέδρου Νίκου Αρβανίτη, σε δυστύχημα, τον Ιούνιο του 2019. Η εκλογική διαδικασία, που διεξάγεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Ρυμνίου, θα ολοκληρωθεί στις 19:00.

Οι υποψήφιοι είναι:

  1. ΓΥΛΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ
  2. ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  4. ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  5. ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
  6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  7. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΓΑΠΙΟΥ

Φωτογραφίες από την εξέλιξη της διαδικασίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.