Ιωάννης Θ. Αβραμίδης (Πρόεδρος Δ.Σ. Π.ΣΥ.Π./ΔΕΗ): Πρώτη δύναμη, καταλαμβάνοντας έτσι έντεκα (11) έδρες (επί συνόλου 16) στο Διοικητικό Συμβούλιο

2 Οκτωβρίου 2020
12:57

Αγαπητά μέλη του Συνεταιρισμού μας,
Με αφορμή την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των εκλογών της 9ης και 10ης Σεπτεμβρίου 2020 και την Συγκρότηση σε Σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την θετική σας ψήφο αναδείξατε τον συνδυασμό«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ» Πρώτη δύναμη, καταλαμβάνοντας έτσι έντεκα (11) έδρες (επί συνόλου 16) στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για τον
ακούραστο και έντιμο αγώνα που δώσανε όλες αυτές τις ημέρες.
Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε καθαρά την ανάγκη να αλλάξει σελίδα ο Συνεταιρισμός. Έμειναν στο περιθώριο τα συμφέροντα και οι προσωπικές στρατηγικές, που είχαν οδηγήσει τον
Συνεταιρισμό στα πρόθυρα της διάλυσης.
Η εξυγίανση, η διαφάνεια και η ανάπτυξη ήταν αυτά που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και μας χάρισαν την πρώτη θέση με ισχυρή πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Θεωρούμε σημαντικό να αναφέρουμε, ότι με την ανανέωση της εμπιστοσύνης που δείξατε στην παράταξη μας, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ληφθούν όποιες αποφάσεις και μέτρα χρειάζονται, ώστε ο Συνεταιρισμός μας, να επανέλθει στην υγιή κατάσταση που όλοι επιθυμούμε.
Είμαστε σίγουροι ότι θα φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης σας και θα υλοποιήσουμε όλα όσα είχαμε οραματιστεί και σχεδιάσει.
Με εκτίμηση
Ιωάννης Θ. Αβραμίδης
Πρόεδρος Δ.Σ. Π.ΣΥ.Π./ΔΕΗ

3 σχόλια

  • συγχαρητήρια πρόεδρε θα κανεις την δουλειά σου εσυ οπως ξέρεις …… μπράβο σε όλους τους υποψήφιους απ’όλες της παρατάξεις που εδωσαν ο καθένας των Αγώνα του άσχετα με το αποτέλεσμά

  • Μηπως πρεπει να μας πειτε ποσο στοιχησαν οι εκλογες και η εφορευτικη επιπτροπη που ηταν τοσες μερες στην αθηνα Στις εθνικες εκλογες εχουμε αποτελεσμα σε μια μερα και εσεις κανετε 20 μερες να φγαλετε αποτελεσματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.