X. Zευκλής: “Oικονομικά του δήμου, θέματα αγροτικής ανάπτυξης και διόδια μερικά από τα ζητήματα που θέσαμε, σε κεντρικό επίπεδο, κατά την τριήμερη επίσκεψη στην Αθήνα”

5 Οκτωβρίου 2020
16:41
Κανένα σχόλιο

Στην τριήμερη επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα επισκεφτήκαμε τον υφυπουργό εσωτερικών κύριο Λιβάνιο, τον διευθυντή του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κύριο Αθανασά, τον διευθυντή του υπουργού μεταφορών κύριο Νταούλα, τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ κύριο Γιάτσιο, τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα κ. Χαρουτουνιάν και τον καθηγητή του γεωπονικού Αθηνών κύριο Μπιλάλη. Επίσης είχα τη χαρά να συναντήσω τον παλιό και καλό φίλο δήμαρχο Πεύκης-Λυκόβρυσης Τάσο Μαυρίδη. Τα θέματα που συζητήσαμε κατά την επίσκεψή μας στην πρωτεύουσα είχαν να κάνουν με τα οικονομικά του δήμου, θέματα αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου μας, ενώ ενημερώσαμε για πολλοστή φορά το υπουργείο μεταφορών για τις θέσεις μας σε σχέση με τη λειτουργία των διοδίων και τις αρνητικές επιπτώσεις που θα επιφέρει η λειτουργία τους στην οικονομία της περιοχής μας. Επίσης εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για παρεμβάσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.