Α.Ε.Π. Κοζάνης: Ικανοποίηση από την εξέλιξη των έργων στο Δημοτικό Στάδιο

8 Οκτωβρίου 2020
13:24
Κανένα σχόλιο

 

Η Α.Ε.Π. Κοζάνης αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση και συνάμα δικαίωση, για τις προσπάθειες που καταβάλλονται στο κομμάτι που αφορά τόσο την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας από πλευράς του Δήμου Κοζάνης, αλλά και από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, για παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τις υποδομές στο γήπεδο της Ξηρολίμνης.

Χαιρόμαστε διπλά, διότι διαπιστώνουμε ότι στις θεσμικές συναντήσεις και συζητήσεις που είχαμε, τηρήθηκαν τα υπεσχημένα και υπήρξε απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξεων, από τους αυτοδιοικητικούς μας άρχοντες και ιδιαίτερα από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Η έλευση των δύο προκατασκευασμένων οικίσκων, που θα χρησιμοποιηθούν για αποδυτήρια και αίθουσα συνεντεύξεων τύπου & ΜΜΕ στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, η τοποθέτηση του νέου ταρτάν όσο και οι λοιπές εργασίες που άλλες είναι σε εξέλιξη και άλλες έχουν δρομολογηθεί, τηρούν πλέον τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούνται, για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στην επαγγελματική κατηγορία Football League-Β΄ Εθνική στην οποία και θα αγωνιστεί η ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Με την ευχή να επέλθει μια ώρα αρχύτερα η κανονικότητα στη ζωή μας και κατ’ επέκταση στο ποδόσφαιρο, ελέω της επιδημικής κρίσης, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε στην πόλη μας, μετά από πάρα πολλά χρόνια, ομάδες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως η Βέροια, η Καλαμαριά, η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πανσερραϊκός, ο Πιερικός, η Νίκη Βόλου κ.α.

Οι παρεμβάσεις αυτές στο Δημοτικό Στάδιο, είναι ένα πρώτο θετικό βήμα και μάλιστα όταν επί πολλά έτη το γήπεδο μας έδειχνε εικόνες εγκατάλειψης .

Αισιοδοξούμε ότι πολύ σύντομα, θα τοποθετηθούν και τα προκατασκευασμένα αποδυτήρια στο γήπεδο της Ξηρολίμνης, το οποίο και χρησιμοποιείται καθημερινά για τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν, μια τεράστια προσφορά όχι μόνον για τις ομάδες, αλλά για τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα για τη Νέα Γενιά.

Το Σωματείο μας, που εκπροσωπεί σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο το ποδόσφαιρο της Δυτικής Μακεδονίας, το μοναδικό που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία, αποκτά επιτέλους την έδρα του και υπόσχεται να τιμήσει με την αγωνιστική και εν γένει παρουσία του το ποδόσφαιρο της Κοζάνης, που περίμενε 38 ολόκληρα χρόνια για να εκπροσωπηθεί στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.