Δη.Πε.Θε. Κοζάνης: Μετάθεση ημερομηνίας έναρξης των χειμερινών εργαστηρίων

13 Οκτωβρίου 2020
14:12
Κανένα σχόλιο

Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, λόγω της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή μας, προσπαθώντας να συνδράμει στον περιορισμό της διασποράς, αποφάσισε να μεταθέσει την ημερομηνία έναρξης των χειμερινών του εργαστηρίων.

Η μεγάλη αγάπη και στήριξή σας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα μάς δίνει δύναμη, θέληση και υπομονή. Παρακολουθώντας, λοιπόν, στενά τις εξελίξεις και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, ελπίζουμε πως σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία έναρξης όλων μας των εργαστηρίων.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας στη διαφοροποίηση του προγραμματισμού μας.

Μπορεί, για λίγο ακόμα, να πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις, ωστόσο το θέατρο μάς φέρνει πάντα κοντά και οι καρδιές μας παραμένουν αγκαλιασμένες.

Γιατί, όπως λέει ο Μικρός Πρίγκιπας:  «Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια», (Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.