H πρώην βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή ανέβηκε μαζί με τον Ηλία Βρεττό στη σκηνή του J2US και τραγούδησε «Αναπάντητες Κλήσεις» (Βίντεο)

18 Οκτωβρίου 2020
00:40

 

H πρώην βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή ανέβηκε μαζί με τον Ηλία Βρεττό στη σκηνή του J2US και τραγούδησε «Αναπάντητες Κλήσεις».

11 σχόλια

  • ειναι αυτη,που με επιλογη του Τσιπρα,μπηκε στο ψηφοδελτιο του Συριζα και ο περηφανπς λαος της κοζανης την εξελεξε πρωτη σε ψηφους βουλευτρια?ηρεμα ρωταω!

    • Ναι είναι αυτή που δεν υπέγραψε ούτε ένα μνημόνιο
      και το απέδειξε που σε όλες τις ψηφοφορίες στη βουλή απαντούσε ένα τεράστιο όχι…
      επίσης είναι αυτή που έφυγε απ τον Σύριζα όταν κατάλαβε ότι έγιναν πολλά λάθη και δεν ήταν αυτό που πίστευε για τον Συριζα μεχρι το 2014 που ηταν ακομα αντιπολιτευση … ενα αυθεντικο αριστερο κομμα δηλαδή. Ο εύκολος δρόμος θα ηταν να καθόταν στα αυγά της και να έχει υπουργική καρέκλα και να ταίζει σανό τον κοσμο….οοοτι ακριβώς κάνουν δηλαδη σήμερα οι νουΔΟΥΛΟΙ.

      Ηρεμα σου απανταω!

    • Πρώτη φορά είχε εκλεγεί με το ΛΑΟΣ….ξέρεις από εκεί που βγήκε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης που πριν ελεγε μην ψηφίζετε τους κλέφτες ΝΔ ΠΑΣΟΚ….θυμάσαι ή ξεχασες;

    • 250.000 ψηφοφόροι της νουΔΟΥΛΑΣ και του παλιού ΛΑΟΣ ψήφισαν τον Αδωνη. Του ΛΑΟΣ ε? Που οταν βυθιστηκε το καράβι το εγκαταλειψαμε και πηγαμε στο κομμα που δηλωναμε οτι δεν θα πηγαιναμε ποτε γιατι ειναι ολοι κλεφτες και απατεωνες.
      Ας κανουν μια κληση κι αυτοι ολοι στον Αδωνη τωρα να τους καλυτερεψει την ζωη… στον τυπο που υπεγραφε μνημονια και που επι των ημερων του ως υπουργος υγειας δεν εμεινε τιποτα ορθιο!

      Αλλά βέβαια για έναν παροπιδακια με κοντή μνημη αυτα ειναι ψιλα γράμματα , εξακολουθει να του φταιει μια Ραχηλ μονο ή καποια Δουρου η ενας Πολλακης που καπνιζει!

  • Διαβαζοντας τα σχόλια συνειδητοποιω οτι η ψηφιση των μνημονιων εκανε μεγαλο κακο στον τοπο μας .Επρεπε να υπερισχυσουν ο Λαφαζανης ,η Ζωίτσα και η Ραχηλ και να παμε σε εθνικο νομισμα ,να πληρωθουν οι μισθοι σας και οι συνταξεις σας σε εθνικο νομισμα και οι καταθεσεις σας να μετατραπουν την επομενη μερα σε κομφετι ,μονο τοτε θα βαζατε μυαλο αλλα την γλυτωσατε και τωρα ακουμε τις βλακειες σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.