Στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης απονεμήθηκε το 1ο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Πασάροντας στο Μέλλον» για την αειφορία (Sustainability)

19 Οκτωβρίου 2020
12:49

Στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης απονεμήθηκε το 1ο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Πασάροντας στο Μέλλον» για την αειφορία (Sustainability)!

Ειδικότερα, 50 μαθητές του λυκείου, με την παιδαγωγική καθοδήγηση των καθηγητών κ. Σκετόπουλου Κωνσταντίνου καθηγητή φυσικής αγωγής ΠΕ11 και κ. Δαρδούμπα Αθανάσιου καθηγητή πληροφορικής ΠΕ86, θέλοντας να δείξουν πως ο αθλητισμός μπορεί να συμβάλλει στη μείωση των επιβαρύνσεων στο περιβάλλον που προκαλεί η αλόγιστη χρήση πλαστικού, κατασκεύασαν ένα αθλητή πετοσφαίρισης χρησιμοποιώντας 35.000 πλαστικά καπάκια.

Η τελετή βράβευσης της συγκεκριμένης πρωτότυπης τρισδιάστατης κατασκευής με τίτλο «Αειφόρος Αθλητής» (Sustainable Athlete) έγινε στην Αθήνα όπου και απονεμήθηκε το 1ο βραβείο μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής. Το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός της αποστολής κος Σκετόπουλος Κωνσταντίνος. Μαζί με την τιμητική πλακέτα δόθηκε και ψηφιακό υλικό (tablet) για τη σχολική μονάδα.

 

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στο σχολείο μας !!!
    Πάντοτε ο κύριος Σκετοπουλος μαχητικός και δραστήριος !!!
    Πολλά μπράβο, αξιέπαινη προσπάθεια, παράδειγμα προς μίμηση !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.