Η JinkoSolar ανακοίνωσε χθες ότι υπέγραψε συμφωνία για προμήθεια των φωτοβολταϊκών module για το μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο της Κοζάνης, το οποίο αναπτύσσει η Juwi Hellas.

Όπως δήλωσε ο Φρανκ Νίντερντορφ, γενικός διευθυντής της JinkoSolar Europe, “χαιρόμαστε που η juwi Hellas, μια από τις πιο έμπειρες εταιρείες EPC παγκοσμίως, μας έδειξε και πάλι εμπιστοσύνη για την υπέρτερη ποιότητα και την αξιόπιστη απόδοση των module μας για το εντυπωσιακό νέο έργο στην Ελλάδα. Το έργο της Κοζάνης θα γίνει ένα σημείο αναφοράς στην Ευρώπη για την ανανεώσιμη ενέργεια σε όρους ανταγωνιστικής τιμής και ενέργειας δίχως επιδοτήσεις. Είναι επίσης από τα μεγαλύτερα εμπορικά έργα στην Ευρώπη με διφασικά module και η JinkoSolar είναι περήφανη να αποτελεί μέρος ενός τέτοιου οδόσημου”.

Ο Τάκης Σαρρής, διευθυντής της juwi Hellas, σχολίασε πως “η juwi εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τα φ/β στην Ελλάδα: Εμπορικά έργα που φέρνουν καθαρή ενέργεια στον Έλληνα καταναλωτή έναντι πολύ χαμηλής τιμής και χωρίς καθόλου επιδοτήσεις. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να αναπτύξουμε πλήρως ένα τόσο σημαντικό για τη χώρα έργο”.

michanikos-online.gr