Καμπάνια του Δήμου Εορδαίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

20 Οκτωβρίου 2020
12:00
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Εορδαίας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού διοργανώνει καμπάνια ευαισθητοποίησης με σύνθημα: «Δώσε ραντεβού με τη ζωή. Μαθαίνω, Προλαβαίνω, Αντιμετωπίζω, ΖΩ!

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, θα φωταγωγηθεί με ροζ απόχρωση το κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, μεταφέροντας το μήνυμα της σημασίας της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ενώ σε συνεργασία με το Υγεία, το Ιπποκράτειο Πτολ/δας, το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ν. Κοζάνης θα διατεθούν δωρεάν-κατόπιν κλήρωσης-εξετάσεις μαστογραφίας, εξετάσεις καρκινικών δεικτών και μάσκες.

Επίσης θα διατεθούν βιβλία της Σοφίας Νικολαΐδου με τίτλο: «Καλά και σήμερα».

Την καμπάνια συνδιοργανώνουν επίσης:

  • Υγεία Πτολεμαΐδας.

  • Ιπποκράτειο Πτολεμαΐδας.

  • Ιατρικό Πτολεμαΐδας-Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο. 

  • Αντικαρκινική Εταιρεία- Παράρτημα Ν. Κοζάνης.

  • Ιατρικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης.

  • Φαρμακευτικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης.

  • Σύλλογος Καρκινοπαθών Πτολεμαΐδας.

  • Σύλλογος “Φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας”.

  • Σωματείο Κομμωτών Κουρέων Πτολεμαΐδας.

Δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2463055179 & 6973679757.

(Να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.