2ο ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας: Καταγγέλλουμε δημόσια το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εορδαίας

22 Οκτωβρίου 2020
10:37

 

Καταγγέλλουμε δημόσια το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εορδαίας

Κάντε κλικ εδώ.

6 σχόλια

  • Καταγγελία με επιχειρήματα. Άντε να συμμαζευτούν λίγο οι συνδικαλιστές. Καιρός είναι να το δούνε και άλλοι κλάδοι μπας και σταματήσουν τα συνδικαλιστικά συμφέροντα να ορίζουν τις τύχες μας.

  • Τα κάστρα πέφτουν πάντοτε από μέσα.
    Ωραία συνδικαλιστή εκπροσώπηση, μαλωμένη με τη λογική. Ούτε καν τα προσχήματα κράτησε. Μια χαρά τα λένε οι καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ. Όσοι γνωρίζουν, ξέρουν. Τα γυμνάσια δεν έχουν πάρει ότι μετά τα δημοτικά, ακολουθούν στη δραματική μείωση του μαθητικού δυναμικού τους. Και ακολουθούν τα λύκεια στα επόμενα χρόνια. Γιατί δεν δίνουν λοιπόν μερικές αίθουσες.;

  • Τίποτε δε είναι όπως φαίνεται…..η ευθύνη στον προγραμματισμό των εγγραφών αφορά τη σχ.μοναδα που σημαινει πλεόνασμα εγγραφων σε σχολειό που δεν πληρεί προϋποθέσεις κτιριακά ..μενω σ’ αυτό καλό ξεμπερδεμα εύχομαι
    Αααα σε ότι αφορά ποιος φταίει ψάξτε το λιγάκι

  • Το 2ο ΕΠΑΛ είναι η απόδειξη ότι στην αγαπημένη μας Πτολεμαίδα …ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.Κατά την ταπεινή μου άποψη ισχύουν και τα δύο.Λυπηρό αλλά πραγματικό.Από το 2008 περιπου καμμία μά καμμία αποκατάσταση του κτιριακού,αγαπητοί κατα τα αλλα πρώην Δήμαρχοι.Κύρια Πλακετά τρέξτε την διαδικασία για το κτιριακό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.