kozan.gr: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη ΔΟΥ Κοζάνης – 4 εργαζόμενοι σε κατ’ οίκον περιορισμό

6 Νοεμβρίου 2020
10:50

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίσθηκαν σε εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης. Τέσσερ(ε)ις συνάδελφοι τους, που ήρθαν σε επαφή μαζί τους, έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα, ενώ συνεχίζεται η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ. Η υπηρεσία συνεχίζει να λειτουργεί κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και μόνο για επείγουσες υποθέσεις, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκες κτλ.). Δειγματοληπτικοί έλεγχοι, με τη μέθοδο των rapid tests, θα γίνουν και στο υπόλοιπο προσωπικό ώστε να διαπιστωθεί αν, τυχόν, υπήρξε διασπορά.

kozan.gr

 

6 σχόλια

  • Για όλα φταίει ο Χαρδαλιάς, ο Τσιόδρας και ο Κούλης που έβαλαν μπλόκο στα Κοίλα και αναγκάστηκα να πάω για τσίπουρα στη Φλώρινα από τον επαρχιακό!

  • Σε ποιο τμήμα εντοπίστηκαν τα κρούσματα;Για να είμαστε σε εγρήγορση όσοι περάσαμε από την εφορία την προηγούμενη βδομάδα.

    • Το χιούμορ κάνει καλό και βοηθάει πολύ περισσότερο από την κουταμάρα μας να τηρήσουμε βασικούς κανόνες υγείας και την ανθρώπινη βλακεία μας που εξαιτίας της θρηνούμε θύματα!

  • στη ΔΟΥ μολις σκασει κρουσμα, ακομα και με την υποψια κρουσματος, τρεχει ο ΕΟΔΥ (σωστο, δεν λεω). στα σχολεια μολις υπαρξει επιβεβαιωμενο κρουσμα σε εκπαιδευτικο, που μπαινει καθημερινα σε 4-5 τμηματα των 20-28 μαθητων το καθενα (το ενα διπλα στο αλλο τα παιδια και ο εκπαιδευτικος εννοειται μαζι τους) και στο γραφειο των εκπαιδευτικων με αλλα 25-50 ατομα, σου λεει ο ΕΟΔΥ συνεχιζουμε κανονικα, μετα απο 4 μερες σκαει και δευτερος καθηγητης θετικος και ο ΕΟΔΥ ξαναλεει συνεχιζουμε κανονικα και ΑΝ μεσα στη βδομαδα απο το 1ο κρουσμα εχουμε και 3ο καθηγητη τοτε το κλεινουμε για 14 μερες. ετσι, λοιπον που λετε ξαναηρθε το λοκ νταουν και με αυτες τις πρακτικες θα φυγει οριστικα μονο οταν ολοι θα κανουμε το εμβολιο ή θα βγει καποιο φαρμακο που να κανει δουλεια. δηλαδη καλο καλοκαιρι με το καλο και η οικονομια στα ταρταρα, οι εντατικες και τα νεκροταφεια γεματα. ωραια πραγματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.