«Ναυάγησε» το μπαμ! Παρελθόν από την ΑΕΠ Κοζάνης ο Μοριμότο

10 Νοεμβρίου 2020
21:06

Ένα από το μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει!

Ο λόγος για τον 32χρονο, Τακαγιούκι Μοριμότο, ο οποίος μετράει 104 συμμετοχές στην Serie A και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα ώστε να αγωνιστεί στην ΑΕΠ Κοζάνης και στην Σούπερ Λιγκ 2. Η αδυναμία ωστόσο της ομάδας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω πανδημίας οδήγησαν τον παίκτη στην απόφαση να φύγει.

Πιθανότερος προορισμός τώρα του Ιάπωνα είναι η Ισπανία, δίπλα στον φίλο του και παλιό σταρ της Ντόρτμουντ, Καγκάβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΠ Κοζάνης:

«Ήταν στην κυριολεξία, η μεταγραφή της χρονιάς για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μοριμότο, πείστηκε και δέχτηκε να έρθει να βοηθήσει την ομαδα της ΑΕΠ Κοζάνης, στην προσπάθεια της να καθιερωθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και αγάπη από όλους τους φιλάθλους της Δ.Μακεδονίας, ενώ η μεταγραφή αυτή έγινε κεντρικό θέμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιαπωνία.

Δυστυχώς, για τον συμπαθέστατο Ιάπωνα διεθνή άσσο, όλα ήρθαν ανάποδα.

Η ομαδα δεν έγινε δυνατό να αγωνισθεί στην Σούπερ Λιγκ 2, μετά ήρθε η πρώτη γενική απαγόρευση στην Κοζάνη.

Και φυσικά αναβολή του πρωταθλήματος. Πρωτόγνωρες καταστάσεις, που για έναν επαγγελματία, είναι καταστροφικές.

Ο Μοριμότο, εξετάζει την περίπτωση να φύγει για Ισπανία, στο φίλο του και μεγάλο σταρ του ποδοσφαίρου Kagawa, όπου θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται».

 

metrosport.gr

8 σχόλια

  • Σιγά που έχασε η Βενετιά βελόνι! Τα στοιχεία στο ίντερνετ δείχνουν πως ήταν ποδοσφαιρικά τελειωμένος. Απορώ δηλαδή πώς δεν τον πήρε ο Αλαφούζος και τον πρόλαβε η ΑΕΠ!

    • Μπράβο που αποχώρησε; Μα εσείς πανηγυρίζατε για τον ερχομό του, μόνο κόκκινο χαλί που δε στρώσατε στο αεροδρόμιο για την υποδοχή της κορυφαίας μεταγραφής. Μήπως δεν είδε μπαγιόκο και την έκανε;

  • Παραμύθια του agency. Ήρθε για μούρη. Δλδ δεν ξέρανε ότι θα ήταν FL όταν ήρθε; Γιατί δεν αποχωρεί και άλλος από ομάδα στη FL?

    • Και τι σημαινει αυτο? Η football league ειναι κατηγορια που δεν πρεπει να παιζουν ποτε? Να φτανει νοεμβρης και να μην ξεκιναν το πρωτσσλημα και μετα να τους βαζουν καραντινα 1 μηνα? Παγκοσμια πρωτοτυπια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.